CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Meghibbant vagy egyszerűen elszakadt a valóságtól"

2014. május 16. 05:57 - csú

Szabó Szabolcs reagálása Németh Szilárd sajtónyilatkozatára

Szabó Szabolcs ATV-s-255-OK.pngSzabó Szabolcs, Csepel és Soroksár baloldali összefogással megválasztott országgyűlési képviselője saját facebook oldalán Veritas Vincit (az igazság győz) címmel a következőket válaszolta Németh Szilárd egyes, a 168 órában megjelent kijelentéseire: 

"Érdemes elolvasni a 168 óra interjúját Németh Szilárddal. Nem tudom eldönteni, hogy a polgármester úr meghibbant, vagy egyszerűn elszakadt a valóságtól. Mi a kampányban kínosan ügyeltünk arra, hogy nem személyeskedjünk, miközben az Ábel Attilához köthető csepel.info bőszen buzizott, meg gyerekgázolással mosott össze. Ennek ellenére még ő vádol engem, miközben olyan dolgokat állít rólam, amit nem mondtam, nem csináltam. Most először tényleg komolyan megfordult a fejemben, hogy feljelentem becsületsértésért."

A képviselő facebookos bejegyzésének egyik olvasója így reagált a rezsikommandós polgármester szavaira, Szabó Szabolcs soraira:

Németh Szilárd nem tudja feldolgozni a vesztét! Veszíteni is tudni kell! ... A hatalma megtartása érdekében fog még kígyót, békát mondani mindenkire, aki keresztezi az útját. Fel kell jelenteni, ha nem tér magához!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr96172333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z0RR0 2014.05.16. 17:45:40

Németh betartatana Csepelnek minden szinten, elfelejti, hogy fidesszavazók is élnek itt.
süti beállítások módosítása