CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Útilapu: Szenteczky János nyílt levele Németh Szilárdhoz

2014. május 24. 05:59 - csú

ELÉG VOLT-333_1.pngSZENTECZKY JÁNOS MÁJUS 23-ÁN, PÉNTEKEN A KÖVETKEZŐ NYÍLT LEVELET ÍRTA NÉMETH SZILÁRDNAK:

Tisztelt Polgármester Úr!

Négy éven át tartó ámokfutása után a csepeliek áprilisban útilaput kötöttek az Ön képviselői lábára. De úgy is fogalmazhatnék, hogy Ön elbukta a választást a kormányváltók közös jelöltjével szemben. Méghozzá a 14 csepeli körzetből 9-ben.

De nem csak Ön bukta el a választást, hanem az Ön ámokfutásához asszisztáló csepeli Fidesz is. Ők még nagyobb vereséget szenvedtek: a 14 körzetből 11-et az MSZP-vezette kormányváltók listája nyert a Fideszével szemben.

Ön azonban – a jelek szerint – mit sem tanult a bukásból.

Már napokkal a választások után azt beszélték Csepelen, hogy a választási kudarcért Ön a „kommunistákat” hibáztatta, és megfogadta, hogy a hátralévő hivatalai idejében megtisztítja tőlük Csepelt… Hogy Ön nem tanult a vereségéből, az világosan látszik abból is, hogy megkezdte a csepeli vagyonkezelőben dolgozó embereken is kitölteni a bosszúját.

Ez is mutatja, hogy Ön nem értette meg, és nem érti még most sem, hogy az elmúlt négy év gőgös hatalomgyakorlása, a csepeli emberek lenézése okozta a vesztét! Azt például, hogy a polgármesteri hivatalban kettős beléptető rendszerrel tette magát elérhetetlenné a csepeliek számára. Már amikor egyáltalán Csepelen volt…

Az Ön vesztét elsősorban az a mentalitás okozta, ami a múlt heti közterület-felügyeleti listabotrány mögött is húzódik. Tényleg úgy gondolja, hogy a hatalom birtokosait nem lehet megbírságolni Csepelen?!

Azt gondolom, az is hozzájárult az bukásához, hogy a csepeli képviselőtestületet zsebből próbálta meg irányítani. Az elmúlt négy évben Ön 71 ülést hívott össze, ebből 41-et rendkívüli ülésként. Csak példaként említem, hogy az Ön által sokszor szidott „elmúlt négy évben”, 2006 és 2010 között összesen 9 rendkívüli ülést kellett tartani.

És még ma is. Ön ismét rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze péntek reggel 7 órára. Biztosan nagyon fontos téma lehet például a „csepeli adósságkezelési modell projekt elindítása”, csakhogy az a véleményünk, ennek a programnak a beindítására Önnek több mint három éve volt, így most már nem tartjuk másnak, csak kétségbeesett kampányfogásnak.

Az MSZP Csepeli frakciója ahogy eddig sem, ezután sem fog asszisztálni ehhez a csepelieket semmibe vevő hatalomgyakorláshoz. Mi, szocialisták nem csak a saját hibáinkból tanultunk, hanem az Önéből is. A képviselőtestület saját politikai célokra való felhasználása helyett mi fontosabb feladatnak tartjuk a csepeliekkel való folyamatos kapcsolattartást. Azért, hogy ősztől visszaadhassuk  Csepelt a csepelieknek.

 
Szenteczky János

Csepel MSZP-s önkormányzati képviselője

Forrás: szenteczky.hu és hirkomp.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr706199236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2014.05.24. 16:12:50

Ha a figyisz tovább ott marad a kerületben, akkor kénytelek leszek haza menni.
süti beállítások módosítása