CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Kis Tamariska újabb nagy sikere, ezúttal az országos döntőben

2014. június 03. 10:10 - csú

Táncosok-1.jpgCsepeli gyerekek miskolci sikeréről kaptunk beszámolót:

A Tamariska Táncműhely Kis Tamariska csoportja az áprilisi Pest megyei és budapesti győzelem után  részt vehetett a Dunán innen Tiszán túl népművészeti verseny döntőjén.

Táncosok-2.jpgAz eseményre 16 táncosunk illetve támogató családjaik egy autóbusszal utaztak le Miskolcra. A megmérettetésre a Művészetek Házában került sor. Versenyszámunkat a nagyszerű Zagyva Banda kísérte.

Oklevél.jpgA csoportos néptánc kategóriában, a 6-12 éves korosztály versenyében ismét nagyon szépen helyt álltak a többnyire elsős, második osztályos táncos gyerekek és végül a zsűri elismeréseként BRONZ oklevelet szereztünk, így harmadik helyen végeztünk, kiegészítve egy helyi vállalkozó különdíjával.

Táncosok-3.jpgBüszkén, de fáradtan érkeztünk vissza Csepelre este fél 9-kor és másnap reggel már a Munkásotthon színpadán mutattuk be Nyárköszöntő'14 címmel az egy órás tanévzáró műsorunkat! A gyerekek óriási erőről, lendületről, játékkedvről és táncszeretetről tettek tanúbizonyságot  a hétvégén, de ez már egy másik tudósítás témája lehetne...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr986262358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása