CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szívatják a csepeli autósokat?

2014. június 04. 05:59 - csú

figyelem-x1B_6.jpgOlvasónk küldte a beszámolót egy dugóból:

Két-három hete áll fenn ez az áldatlan állapot:  azok, akik Csepelről autóval szeretnének bejutni a főváros központjába, kénytelenek jóval több időt dugóban tölteni.  

Vélhetően az Obinál, a Soroksári útra kikanyarodást szabályozó lámpákat állíthatták át, mert ott mostanában érzékelhetően jóval többet kell várni a zöldre váltásra. Ezáltal a reggeli csúcsforgalomban jókora sor alakul ki. Van, hogy már a Weiss Manfréd (volt Szabadkikötő) úton állnak az autók.

Nem tudni, miért állították át így a lámpákat, de tény, hogy sok bosszúságot okoz a csepeli autósoknak. Akár kicsinyes politikai bosszú áll a háttérben a parlamenti választások eredményéért, akár csak szimpla ötletelés miatt változtattak, nagyon jó lenne, ha az illetékesek újragondolnák....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr246264218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása