CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rogán reszketni méltóztatik

2014. június 25. 04:24 - csú

Rogánék háza.PNGRogán Antal azt sem tudta, mekkora a háza, vagyonnyilatkozatát többször módosította ellenzéki nyomásra

Még el sem hangzott az RTL Klub híradója, Rogán Antal. a Fidesz frakcióvezetője, mindenható, rettegett politikusa reszketni méltóztatott. Jó oka volt rá:

Parlamenti felszólalásomban élesen bíráltam az RTL Klubot azért, mert meggyőződésem, hogy a csatorna vezetése adót bliccel, több milliárdos nyereségük ellenére sem fizettek az utóbbi két évben Magyarországon nyereségadót. Ma megtámad az RTL Klub híradója" - írta Rogán Antal a Facebookon kedden délután. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy a Fidesz frakcióvezetője honnan tudja, mi fog bekerülni a csatorna kedd esti híradójába.

"Immáron másodszor fordul elő, hogy egyik nap bírálom a csatornát és másnap szerepelek az esti hírműsorban. Így működik ma Magyarországon az RTL Klub, politikai zsarolásra használják a híradót, hogy ne kelljen adót fizetniük" - folytatja a politikus.

"Nem engedünk a zsarolásnak! Az RTL Klub is meg fogja fizetni Magyarországon az összes törvény szerinti adót" - írta a közösségi oldalon.

Az RTL Klub és a kormány között azóta folyik a háború, amióta a reklámadó ötlete felmerült, majd azt el is fogadta a parlament. A csatornát kiemelten sújtó különadó bevezetése óta az eddig nagyrészt bulvárhírekkel foglalkozó Híradó különleges hangsúlyt fektet arra, hogy minden adásában feldolgozzon valamilyen, kormányhoz, vagy Orbán Viktorhoz köthető ügyet.

Az első ilyen hír az volt, amikor az RTL-t bíráló fideszes Gulyás Gergelyről készítettek riportot, melyből kiderült, hogy Gulyás VIP-jegyeket kért az X-Faktor felévteleire, de foglalkoztak többször a felcsúti polgármesterrel, Mészáros Lőrinccel is, Orbán Viktor lányának, Ráhelnek esküvőjével, sőt, Orbán Győzőről, a miniszterelnök apjával is.

Kolosi Péter programigazgató és Dirk Gerkens vezérigazgató szerint ők mindig is foglalkoztak politikával, csak most jobban feltűnik, amióta tiltakoznak a különadó ellen. (hvg.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr86412787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása