CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Micsoda szerencse! Magyarországon kihúzták a nyerőszámát az amerikai filmproducernek

2014. augusztus 05. 02:44 - csú

Vajna.PNGAz öt kaszinó koncesszióból megkeresett pénzből Andy Vajna akár két felcsúti stadiont is megépíthetne, ezt írja a Figyelő.

A lap szerint a kaszinókoncessziók elosztásánál az állam tulajdonképpen lemondott a kaszinók nyereségéről, hiszen hoppon maradt az állami Szerencsejáték Zrt., amely az ország három legnyereségesebb kaszinója közül az egyiket üzemelteti.

Az pusztán valószínűleg véletlen egybeesés, hogy a legnyereségesebb fővárosi kaszinó koncessziója az idén jár le, tehát valószínűleg Andy Vajnához kerül.

A Filmalap vezetőjének érdekkörébe tartozik egy másik budapesti kaszinó, így emellé a kettő mellé még további hármat nyithat. Azzal megspékelve, hogy időközben a kaszinók koncessziós díja is áfamentes lett. (Átlátszó.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr206572371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása