CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szegény Ábel Attila! Mit fog kapni ezért Némethtől és Borbélytól?!

2014. augusztus 10. 10:30 - csú

Ábel sapkában Te Szedd_2.PNGSzabó Szabolcs írja a Facebookon:

Ábel Attila nyilatkozott az origo.hu-nak. Szerintem jobban járt volna, ha nem teszi. Egyrészt szokás szerint zavaros a mondanivalója. Ha valaki nem emlékezne, a Fidesz elvesztette áprilisban a választásokat. Ebből "józan fejjel nézve" (sic!) sem lehet mást kihozni. Lehet a csepel.info-n, meg a Csepeli Hírmondóban marhaságokat írni, de attól a tény még tény marad.

Másrészt Ábel Attila kijelenti, hogy a baloldalnak is van esélye Csepelen. A propagandagyáros olyat állít, hogy van esélye az ellenzéknek? El se merem képzelni, hogy mit fog ezért kapni. Virág elvtársat idézve: nem szeretnék most a helyébe lenni! 

Végül pedig az ellenzéki pártok közötti ellentét csak az Ábelhez köthető csepel.info kommentjeiben van jelen, de ott meg ugyebár csak néhány fideszes képviselő meg hivatali alkalmazott írogat különböző álneveken. Saját magukkal vitatkozva. Erről ennyit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486591817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása