CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

NYÍLT LEVÉL MÁGER JUDITNAK, A CSEPELI HÍRMONDÓ SZERKESZTŐSÉGVEZETŐJÉNEK

2014. augusztus 31. 05:59 - csú

Szabó Szabolcs-JÓ-parlamenti kép.PNGTisztelt Máger Judit!

Az Ön által szerkesztett Csepeli Hírmondó c. önkormányzati lapot a csepeli adófizetők finanszírozzák. Az Ön által szerkesztett önkormányzati lap célja így nem is lehet más, mint a csepeli lakosok objektív és független tájékoztatása. Egy demokrata így gondolkozik. A sajtószabadságért küzdöttek elődeink és velünk élőhonfitársaink 1848-49-ben, 1956-ban, 1989-90-ben. Mi büszkék vagyunk elődeinkre, akik megküzdöttek a szabadságért, amit így nekünk is kötelességünk utolsó leheletünkig védeni.

Az Ön által szerkesztett lap ezen alapvető demokratikus elveket folyamatosan mellőzi. A Csepeli Hírmondó nem más, mint a helyi Fidesz pártlapja. Ön szerint ez normális? Ön szerint így működik a 21. századi demokrácia? Ön szerint így kell tisztelegnünk a szabadságunkért harcoló és küzdő őseink emléke előtt?

Legutóbbi lapszámuk ékes bizonyítéka annak, hogy a Csepeli Hírmondó semmibe veszi a sajtószabadságot, valamint az alapvető sajtóetikai elveket. Már a címlapon olyan állítást fogalmaznak meg, mely tényszerűen nem igaz! Az említett számban – folytatva az elmúlt évek hagyományait – egyoldalúan csak a Fidesz csepeli szervezete, valamint a helyi Fideszes városvezetés írásait és közleményeit jelentették meg. Nem gondolja, hogy más csepeli politikai szervezetek álláspontját is be kellene mutatniuk? Miért nem adnak teret a testületben képviselővel rendelkező MSZP, DK, LMP helyi szervezeteinek? Miért nem jelentetik meg a csepeli országgyűlési képviselőt delegáló Együtt-PM pártszövetség álláspontját? 

Az országgyűlési választások előtt nyilvánosságra hozott programunk fontos eleme volt a független és elfogulatlan helyi sajtó megteremtése. Ezen elképzelésünk jottányit sem változott. Mert egy demokrata így gondolkozik. Mert egy demokrata így cselekszik.

 

Tisztelettel, 

dr. Szabó Szabolcs

Csepel országgyűlési képviselője

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr396650647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása