CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Uszítás van, de uszulás nincs

2014. szeptember 08. 03:27 - csú

00-1a- eltorzult 333_1.pngÚgy tűnik, hogy kerületünk néhány fideszes vezetőjének fejébe szállt a tavaszi kudarc.

Az elszenvedett választási vereség óta minden rendelkezésükre álló eszközt felhasználnak a tőlük eltérően gondolkodók lejáratására.

A néhány hét múlva esedékes önkormányzati választásra készülvén, a korábbiaknál is gátlástalanabbul próbálkoznak hamis állítások terjesztésével, ál- és rémhírek gyártásával befeketíteni politikai ellenfeleiket.

Primitív Fidesz-propaganda szócsővé silányították az önkormányzati forrásból, tehát közpénzből kiadott Csepeli Hírmondót.

Ennek az újságnak az  oldalait immár rendszeresen az ellenzék lejáratására használják.

A legutóbbi lapszámból például megtudhatjuk, hogy Horváth Gyula polgármesterjelölt százmilliárdos üzletként romák százait költöztette Csepelre, de persze „még mindig tagad”. Bezzeg a csepel.info hírblog és Németh Szilárd már leleplezte… A lap azt is kijelenti, hogy ugyancsak Horváth Gyulának volt fontos szerepe a csepeli kórház bezárásában.


De olvashatjuk Németh polgármester szörnyülködő nyilatkozatát arról, hogy Horváth Gyulának bocsánatot kell kérnie a csepeliektől, mert -megint csak a Csepel.info hírblog szerint- egy ismeretlen valaki halállal fenyegette meg Ábel Attila nevű munkatársát, őt pedig azzal vádolta, hogy saját lányára gyújtotta a házát. Szerinte Horváth Gyula csak akkor tisztázhatja magát az ügyben, ha maga tesz feljelentést a rendőrségen. Ha-ha-ha, mondhatnák erre az ócska trükkre. Hát miért nem sétálnak át a Téren maguk az érintettek, feljelentést tenni a rendőrségen? Talán, csak nem azért mert valakik elkerítették az átjárókat?
Ha kellőképpen kimulattuk magunkat a fentieken, akkor tovább lapozva azt is megtudhatjuk, hogy „Falus Ferenc közeledését emelt hangon utasította vissza valaki” – nyilván azért, tesszük mi hozzá, mert az elhíresült videójában „nem is akarta szerepeltetni a háttérben farkát lóbáló lovat”.

Szenteczky János most el lehet keseredve, mert bár a korábbi lapszámokban ő volt a legtöbbet szereplő célpont, de mióta kiderült, hogy csak listán indul, már alig törődik vele a jeles orgánum.
Bezzeg Takács Krisztián képviselőnek, aki továbbra is egyéni jelöltként pályázik októberben, megemelkedett az ázsiója, hiszen már a második oldalon megtudhatjuk, hogy letagadott egy olyan cikket, amelynek szerzőségét a bíróság nem tudta megállapítani. A vastagbetűs cím alatti sorokból azután kiderül, hogy a „bíróság végzése szerint a nyomozás nem vezetett eredményre”, de ez a tény cseppet sem zavarja a csepel.hu álnév mögé bújó szerzőt. Persze az se semmi, hogy a hoppon maradt feljelentő nem más, mint Csarnai Attila, a lap saját újságírója. Hát őneki tényleg meg van az „jóhíre”, amelynek védelméhez bírói ítéletre lenne szükség!

A személyre szóló támadások mellett megkapja a magáét a komplett csepeli ellenzék is, hiszen a szaporatollú csepel.hu nevű szerző Borbély Lénárddal is interjút készített. A fideszes polgármesterjelölt megállapította, hogy az ellenzék ellenzi az ő nemes törekvéseit, például rombolásnak nevezi a csatornázást, az útépítést, a panelfelújítást, a Tamariska domb és a parkok felújítását …stb. Sajnos, mind a szerző, mind a nyilatkozó magára hagyja az olvasót annak a rejtélynek a megfejtésében, hogy vajon miért is ellenezné a baloldal azokat a projekteket, amelyeket még maga indított el?

Nincs kérdés, nincs kommentár, – és én sem folytatom e keserédes lapszemlét.
Csupán még egy megjegyzés, a stílusról:
Önök szerint rendjén van az, hogy az említett cikkek mindegyike csepel.hu aláírással jelent meg? Köztudott, ez a csepeli önkormányzat hivatalos honlapjának a neve. Vajon egy honlap ír cikket a Csepeli Hírmondóba, vagy ez a forrás megjelölése kíván lenni? És ha így, akkor a honlapra ki írja az említetteket? Netán csak nem az a személy, aki nevét elrejteni igyekezvén csepel.info címen trollkodik Szabó Szabolcs képviselő facebook oldalán?

De hát ez sem fontos már. A még regnáló fideszes urak vádaskodnak, vagdalkoznak, vesztüket érzik. Mi pedig derűs nyugalommal, megerősítjük őket ebbéli hitükben.

Uszítanak, de mi nem uszulunk.

Fogarasi László

Forrás: Együtt Csepel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr186676545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása