CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borka-Szász Tamás választ vár a nagy feljelentőtől: tett-e feljelentést?!

2014. szeptember 11. 05:52 - csú

Rabló-kicsi_1.jpgNémeth Szilárdnak,  Csepel fideszes polgármesterének  Borka-Szász Tamás (DKP) csepeli önkormányzati képviselő az itt következő kérdéseket tette fel:

Tisztelt Polgármester Úr!

A csepeli rendelőintézeti videó-botrány - melyről Önt informálnom nem kell, hiszen személyében érintett és főszereplője az ügynek - sajnos megint nem jó hírét vitte kerületünknek.

A konkrét ügyhöz kapcsolódóan a tudomásomra jutott információk alapján, a jogszabályokban meghatározott jogomnál fogva a következő képviselői kérdéseket szeretném intézni a csepeli önkormányzat vezetéséhez:

1. Hány olyan esetről van Önnek vagy a rendelőintézet vezetőjének tudomása az elmúlt 4 évből, amikor a csepeli rendelőintézetben a szakrendeléseken, illetve az ügyeleti rendelésen (vagy a gyógyszertárban) az ott dolgozókat bármilyen inzultus, erőszak vagy a berendezéseket bármilyen rongálás érte?

2. Az ilyen eseteknek (ha voltak) megtörtént-e dokumentáltan a belső kivizsgálása, felhasználták-e ehhez a kamerarendszer által rögzített felvételeket?

3. Az elmúlt 4 évben hány rendőrségi feljelentés született ezekben az esetekben?

4. A Csepeli Ügyelet nyilvános Facebook oldalán

(https://www.facebook.com/pages/Csepel-Ügyelet/1417405178512681) július 12-i dátummal értesülhet róla mindenki, hogy az ügyeleten lévő összes, kihelyezett gyermekjátékot ellopták.
a. Megtörtént-e az eset dokumentált belső kivizsgálása, felhasználták-e ehhez a kamerarendszer által rögzített felvételeket?

b. Született-e rendőrségi feljelentés az ügyben?

Várom megtisztelő válaszát a jogszabályokban meghatározott határidőig!

Tisztelettel,

Borka-Szász Tamás

képviselő
Demokratikus Koalíció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr716683767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása