CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli rém ölt Soroksáron?

2014. szeptember 13. 05:19 - csú

Kékfény-156_2.pngBudapest — Hajánál fogva a betonba verte a fejét, majd kétszer megerőszakolta a 19 éves lányt H. Béla (22) Csepelen. A támadót elfogták, most a DNS-ét vizsgálják, hogy köze van-e a tavaly szeptemberi soroksári támadáshoz, ahol hasonló körülmények között becstelenítették meg Kardosné Gyurik Krisztinát (†36).

A mostani áldozat, egy vékony testalkatú, szőke lány egyedül indult haza egy buli után. Útközben leült egy padra a Hő és az Arany János utca sarkánál, ekkor lépett oda hozzá H. Béla. Fogdosni kezdte a lányt, mire ő azt mondta: ha még egyszer hozzányúl, eltöri a kezét. A fiatal nő ezután felállt a padról, ám a támadó hátulról leütötte.

A lány összeesett, ekkor a férfi befogta a száját, és hogy megtörje ellenállását, a betonba verte a fejét. Miután az áldozat elcsendesedett, letépte a ruháit, és megerőszakolta. A meggyalázott lány nem mert kiabálni, attól tartott, hogy támadója még jobban összeveri, és talán bele is halhat – inkább némán tűrte, hogy a férfi kedvét töltse rajta.

Amikor H. Béla kiélte perverz vágyait, azt mondta, hogy menjenek el a nő lakására. 200 méter megtétele után a gazember ismét megkívánta a megkínzott nőt, akit megint megerőszakolt.

Úgy tudjuk, a fenevad közben becézgette is a lányt, azt mondta, ha teherbe esik, tartsák meg a gyereket. Azt hajtogatta, hogy szerelmes belé, s ocsmány ötlettel állt elő: másnap randizzanak első „találkozásuk" helyszínén. Ezután elengedte áldozatát.

– A rendőrök augusztus 20-án hajnalban egy fiatal lányra figyeltek fel az utcán. A nő elmondta nekik, hogy egy férfi megverte és megerőszakolta – mondta Türi Árpád, a csepeli kapitányság bűnüldözési alosztályának nyomozója.

A járőrök lesben álltak a másnapi „randevú" helyszínén, ám a férfi nem érkezett meg. Nem sokkal később azonban felfigyeltek egy a leírthoz hasonló kinézetű fiatalemberre, akit bevittek a rendőrségre. DNS-mintát vettek tőle, és kiderült, hogy az ő DNS-ét találták meg a megerőszakolt lányon.

Mint megírtuk, a rendőrség a soroksári gyilkosság helyszínén talált olyan mintákat, amelyekkel össze tudják vetni a tettesét. H. Béla ellen egyébként kényszerítés miatt már folyik egy eljárás.(blikk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr516693651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása