CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már Orbánék is leértékelték Borbély Lénárdot és társulatát

2014. szeptember 16. 13:02 - csú

ELÉG VOLT-121.pngBuli lesz ma Csepelen, szezonvégi, leértékelt   portékát kínáló  Fidesz-buli! Kampánygyűlést tartanak délután öttől a Királyerdei Művelődési Házban. Az Országjárás fedőnevű akció vendége Kontrát Károly belügyi államtitkár. 

Ide jutott, ide juttatta a csepeli Fideszt Borbély Lénárd polgármester-jelölt és mentora, a még néhány napig regnáló  Németh Szilárd polgármester. Hol vannak már azok az idők, amikor Orbán Viktor kezét szorongatta a rezsirizsás  kommandós vagy Rogán Antal Pasa-parki lakásnövelő  frakcióvezetővel esetleg Szijjártó Péter papagáj-kommandós vezérrel  váltották egymást a közpénzen fenntartott Királyerdei Művelődési Ház mikrofonjánál....

Így múlik el a világ és benne a csepeli Fidesz dicsősége. Marad Kontrát Károly. A belügyi államtitkártól legalább első kézből tudhatja meg Németh és Borbély is, hogy mit érdemel az a bűnös, aki törvényt sértve a csepeli SZTK biztonsági kamerái által rögzített felvételeket nézeget és használ fel politikai, választási kampány célokra. Megtudhatják azt-is, hogy nincs-e ellentmondás a a csepeli közbiztonság javulásáról szóló dicshimnuszok és a mind gyakoribb helyi erőszakos bűncselekmények elszaporodása között. A győzelmi jelentésekbe miként illeszthető be a sétányoknál történt nemi erőszak, az augusztus 20-i súlyos bűncselekmény hetekig tartó eltitkolása, más csepeli asszonyok és lányok felelőtlen veszélyeztetése...

Mi ezen kívül már csak egy dologra vagyunk kíváncsiak. Ugyanarra mint amit tavaly október óta, az előző Fidesz-hakni óta kérdezünk a szezonvégi kiárusítóktól: MENNYIBE KERÜL EZ A FIDESZ-BULI A CSEPELIEKNEK? A csepeli Fdiesz fizet-e és ha netán ezt megteszi, akkor mennyit fizet a Királyerdei Művelődési Ház használatáért?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr916702901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása