CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd mentorának van étvágya a Parlamentben és Csepelen

2014. szeptember 24. 05:59 - csú

Németh Szilárd-2014-április.PNGNémeth Szilárd   fideszes országgyűlési képviselő jövedelme   997.170 forint. A többiről, a polgármesterkénti  ingyenes gépkocsi ingyenes használatról, a csepeliek közpénzének fogyasztásáról, Németh szemmel látható gyarapodásáról  most nem is beszélünk. Csupán megjegyezzük: Németh a jelenlegi alpolgármester, a Fidesz csepeli polgármester-jelöltjének, Borbély Lénárdnak a mentora. A tanítvány négy éven át érzékelhette: mentorának van étvágya...

Érdekes adatokat találhatunk a Parlament honlapján. Az egyes képviselők augusztusi fizetése megtalálható a képviselők adatlapján. Azt már mindenki tudja, hogy a Fidesz alapvetően átalakította a képviselői javadalmazás rendszerét. Az alapfizetés jelentősen megnőtt, viszont a költségtérítések rendszerével, valamint a bizottsági tagságok halmozásával való visszaélés megszűnt. Ennek megfelelően egy normál képviselő fizetése nettó 747.848 forint volt augusztusban. A normál!

Viszont aki kicsit dörgölőzik párvezéréhez, az kijárhat még magának fizetős pozíciókat.

Plusz fizetés jár a házelnöknek, elnökhelyetteseknek, frakcióvezetők, frakcióvezető-helyettesek, államtitkároknak és helyettes államtitkároknak, bizottsági elnököknek és alelnököknek. Mivel ilyen pozícióból van jó sok, ezért a Fideszes képviselők meg is találták a számításukat. Ennek megfelelően a csepeli veresége ellenére listáról a parlamentbe került Németh Szilárd is kisírt magának egy kis plusz juttatást jelentő pozíciót, így az augusztusi képviselői jövedelme már egyből 997.170 forint. (Plusz  ráadás a fideszes polgármesternek az ingyenes gépkocsi az ingyenes használattal.) 

Forrás: csepelhirek.blog.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr126722135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása