CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bepánikolt vagy csak besörözött Borbély Lénárd alpolgármester?

2014. október 04. 12:33 - csú

CSEPELI GYEREKEKNEK NÉPSZERŰSÍTETTE A SÖRÖZÉS ÖRÖMEIT A FIDESZES POLGÁRMESTERJELÖLT? 

 Olvasónk küldte be a most következő fotót:

Sörözés gyerekekkel.PNGOlvasónk – a jogerősen pofára esett Németh Szilárddal ellentétben ‑ nem kukkolt az SZTK biztonsági kameráiról, nem leskelődött, nem kémkedett. Informátorunk nyilvános helyről szerezte be a képet. Miként mindenki láthatja, a fotóval  Borbély Lénárd, Csepel fideszes alpolgármestere saját közösségi (Facebook) oldalán büszkélkedik.

Először mi sem akartunk hinni a szemünknek, mert manipulációra, ármányra gyanakodtunk. A Fidesz csepeli polgármester-jelöltje azonban órák múlva is azzal vagánykodott a Facebookon, hogy a sörözés népszerűsítését szolgáló rendezvényen gyerekek előtt szónokol.

Kérdezzük: Németh Szilárd táskahordozója a sok milliós kampány ellenére ennyire bepánikolt a várható választási eredménytől vagy/és egy korty sör nélkül is elvesztette a józan mértéket, uram bocsá’ a józan eszét?! Már nemcsak luftballont osztogat a gyerekeknek? A Borbély-féle csapolásról még nem kaptunk fotót...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr286758165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.10.05. 14:24:40

Részvétem. Sajnálom, hogy Csepelt is lezülleszti a fidesz.

Gyorgy Nagy 2014.10.05. 14:35:04

Csepelen is már lapáton van a fidesz! Ilyen tehetségtelelen hazudozokkal mint Németh Sziszi sehovase lehet jutni.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.05. 18:23:30

@Gyorgy Nagy:

Persze-persze..

Csepelen sok a komcsi, akik akár az iskola igazgatót meggyilkoltató MSZP-re is szavaz akár, ha nagy a diktatúúúúúrha.

mr. Mick 2014.10.05. 19:43:59

Bizony a balosok már nem tudnak mibe belekötni...szánalmas ! mintha csak az RTL erőltetett próbálkozásait hallanám ..ugyanaz a semmitérő próbálkozás. Csepelen a fent említett "sziszi" bármily furcs pozitív váltoZást hozott az előttük évtizedekig uralkodó gyilkos maffia után ami szemmel látható,kézzel fogható.Aki kicsit is gondolkodik nem dől be az efféle gyengécske lejárató próbálkozásoknak..ismét csak azt mondom ez már NAGGGYON SZÁNALMAS!Javaslom inkább ténylegesen próbáljanak egyeztetni ,összefogni abba kéne több energiát fektetni ,mert így ugyanaz a helyzet áll elő mint eddíg minden választáson: nem a Fidesz győzte le őket,hanem saját hülyeségük,összeférhetetlen hatalomvágyuk...meg az efféle primitiv propagande fordult visszájára!

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.10.05. 20:12:31

@mr. Mick: bizony bolsikám, annyi gazemberség sgárad a lelketeken, hogy tényleg nehéz felsorolni. Túlságosan bő a választék.
süti beállítások módosítása