CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila önbeteljesítő rémálma és utolsó (?) bedobása

2014. október 08. 11:10 - csú

Ábel sapkában-333_1.pngFantasztikus! Hihetetlen! Ábel Atilla alpolgármester,  a csepeli Fidesz elnöke  majdnem igazat írt!

Ami miatt a majdnem szót használom, az a Csepel.info című alkalmi kiadvány 2014. októberi számának utolsó oldalán a „Mocskolódós választás jöhet” című cikk. Szerintem ugyanis nem „jöhet” a „mocskolódós választás”, mert az már régen megérkezett.  

A cím első két szava tehát szerintem is igaz, s ennek, a fenti című kampánylap megjelentetésével, éppen Ábel úr adja ékes bizonyítékát.

A választási különszám, amelyet mostanában dobhatnak be a csepeliek postaládájába, azonban a mindeddig folytatott mocskolódás és hazugságok mintapéldánya, a csepel.info eddig interneten gyakorolt  hazugságkampányának nyomtatott változata.

A sikerpropaganda részeként kiadott kiadvány több mondatát korábbi írásaimban már cáfoltam, most is volna rá ürügy, hogy kivesézzem Ábel Attila (alpolgármester, tulajdonos, kiadó és szerző) által írt cikkek egy-egy állítását. Nem teszem, valószínűleg már az olvasóknak is elegük van az illető úrból. Két mondatát mégsem hagyhatom megjegyzés nélkül:

1) Az utolsó oldalon a „Csepel ismét gyarapodni kezdett” c. alcím alatt, a siker sztorik felsorolása után, következőket olvashatjuk: „az egészségügy is modern eszközöket kapott.” Ezzel szemben az SZTK vezetője által a szeptember 25-i képviselő-testület elé beterjesztett beszámolóból kiderül, hogy 2010-2013 között az intézmény önkormányzati támogatása 52 %-kal csökkent, illetve amíg 2010-ben az előző vezetés 171 millió forintot fordított beruházásra, felújításra, a tárgyi feltételek javítására, a tavalyi év végén ez az összeg mindössze 13 millió tett ki. (csepel.hu)

2) Ábel úr a mocskolódást váró rövid írásában a baloldaltól várva a „durva mocskolódást”, azt írja, hogy „a baloldal kampányát…Szenteczky János irányítja”. Ő már csak tudja. Ábel úr azonban, szerény meglátásom szerint, egyszerűen hazudik: a csepeli baloldali összefogás kampányát nem Szenteczky János irányítja, a kampány és a kampánystáb irányítása a baloldal közös polgármesterjelöltjének, illetve az általa választott kampányfőnöknek és a baloldali pártok által delegált képviselőknek a kezében van.

A kiadvány címe alatt egyébként a következő olvasható: „Hírblog Csepelről, kendőzetlenül”. Talán kifejezőbb és igazabb lett volna a következő, a lap jellegét jobban meghatározó Hírblog Ábel Attiláról, kendőzetlenül alcím.

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr506769739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása