CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila nemcsak röhejes, de szorgalmas is

2014. október 09. 11:52 - csú

Ábel sapkában Te Szedd_2.PNGÁbel Attila, a Fidesz helyi elnöke, akit egyik bődületes hazugsága miatt a bíróság jogerősen  helyreigazításra kötelezett, Csepel alpolgármestere végre ismét azt csinálja, amihez tényleg ért: JELENT. Az egyik nap feljelent, a másik nap bejelent, és egyébként folytonosan kijelent megcáfolhatatlannak bemutatott állításokat. Ezekről, vagyis Ábel állításairól percek alatt  kiderült, hogy szemernyi igazság sincs bennük. A csepeliek szemében és a hivatalos szervek előtt összeomlik minden mesterkedése. Ábel azonban nem tágít. Ő nemcsak röhejes, de szorgalmas is. Újabb akciójáról a VS.HU hírportál számolt be 

A VS.HU információja: "A Fidesz és az MSZP kampánystábjának összetűzéséről videofelvétel is készült

Részletek:

Feszült pillanatokat rögzített a Fidesz kampánystábja Csepelen Ábel Attila fideszes alpolgármester jelenlétében – jelentette a Csepel.info helyi (az önkormányzathoz minimum közel álló ) hírblog. Takács Krisztián MSZP-s politikust és csapatát filmezték, miközben számon kérték rajta, miért ragasztja plakátjait a fideszes plakátokra egy villanyoszlopon. A kampány való világának egy szeletét bemutató, Ábel Attila fideszes alpolgármester Youtube-csatornáján közzétett képsorokon felvetődik, hogy Takács Krisztián összekente ragasztóval az egyik fideszes kabátját. Ő azt mondja a felvételen, hogy nem, az illető nekidőlt a ragasztós plakátnak. Az ügynek több szálon is lesz folytatása: Takácsot feljelentették a rendőrségen, a Fidesz pedig bejelentést ígért a választási szabályok megsértésére hivatkozva." (Forrás: VS.HU)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006773719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása