CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Halálra gázolták a legendás alcsúti juhászt, az Együtt jelöltjét

2014. október 11. 23:57 - csú

Kérdőjel-más-255_4.pngA HVG.HU információja: Váradi Andrást Alcsút határában ütötte el egy autó, amikor a saját kocsijáról lecsúszó létráért sétált vissza. A polgármesterjelöltet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Cikkünk megjelenése után kaptuk a hírt a rendőrségtől, hogy Váradi elhunyt a székesfehérvári kórházba

Szombat este nyolc órakor gázoltak el egy férfit Alcsútdoboz határában egy külföldi rendszámú gépkocsi - a rendőrség honlapján csak ennyit közölt. A hvg.hu információi szerint az elgázolt férfi az Együtt polgármesterjelöltje, akit mindenki csak a Mészáros Lőrinccel tengelyt akasztó alcsúti juhászként ismer. Noha a rendőrség adatvédelmi okokra hivatkozva nem árulhatta el, ki az áldozat, a hvg.hu kérdésére annyit közölt a Fejér megyei rendőrfőkapitányság, hogy a gondos egészségügyi ellátás ellenére 22.20-perckor életét vesztette az áldozat.

undefined

Váradi András

Fotó: 

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője elmondta a hvg.hu-nak, hogy beszélt Váradi András feleségével, aki a következőről értesítette: Váradi a saját autójával járt bent Alcsútdobozon választási plakátokat ragasztani. Horváth úgy tudja, amikor ment haza a tanyára, Göböljárásra, a félúton lévő golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte. Ekkor gázolta el egy külföldi rendszámú autó. Horváth és Pápai többször hangsúlyozták, nem direkt gázolták el Váradit, nem cserbenhagyásos gázolásról van szó. A rendőrség annyit mondott a hvg.hu-nak, hogy Alcsút külterületén gázolt el egy férfit egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár egy osztrák rendszámú autóval.

A helyszínelés még szombat éjjel 11 óra körül is tartott. (HVG.HU)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr436781893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2014.10.12. 13:09:00

Azért ez a baleset elég jól jött a Mészáros Lőrincnek...
süti beállítások módosítása