CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Senki Alfonzok

2014. október 25. 05:25 - csú

Nincs kegyelem.PNGReméljük, önök sem gondolták, hogy létezik akkora győzelem, amely után a Fidesz azt mondja: legyen most egy sóhajtásnyi élet a centrális erőtéren kívül is. Ellenkezőleg: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lényege, hogy ami nem működik együtt, azt addig kell a peremre szorítani, míg végül mint Rejtő Senki Alfonza, a legnagyobb illegalitásban tartózkodhat csak a Földön.

A legújabb keletű megoldásokat csak az különbözteti meg a régiektől, hogy – tán a nemzeti ünnep keltette forradalmi hangulat ihletésében – minden korábbinál több elszántságról és önbizalomról tesznek tanúbizonyságot.

Tarthatatlanok az Ökotárs elleni vádak a norvég pénzek elosztása ügyében? Nosza, tárjunk szövegkörnyezetükből kiragadott félmondatokat a sajtó elé, és minél világosabb a manipuláció, annál jobban ragaszkodjunk a koncepciónkhoz. Minden fenyegetés ellenére akadtak települések, ahol juszt se a mi jelöltjeinkre szavaztak? Majd tanulnak Salgótarján példájából, amely csak lesheti, hogy hurcolkodnak át a hivatalok a megyei közgyűlés hűséges új székhelyére, Balassagyarmatra. Egyesek még mindig azt hiszik, a gyülekezési törvény arra van, hogy gyülekezzenek? Hát nem megmondta a közszolgálati tévé, hogy az Operánál egy fia tüntető sem volt soha? A TEK most tett róla, hogy ezután se legyen. Haza lehet menni, kedves Szolidaritás, nincs itt semmi látnivaló.

Megtehetnénk, hogy ezredszer is emlékeztetünk, a huszonöt év előtti, rendszerváltó Fidesz e tettek töredéke láttán a barikádokra szólította volna az ország népét.

De nem tesszük, hiszen elkönyveltük: az amerikai botrány közepén, a mesterséges internetadó-balhé viharában már tükörbe sem néznek, nemhogy újságba.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr156829835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása