CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd első áldozatai a csepeli polgármesteri hivatalban?

2014. november 06. 05:59 - csú

Borbély a sunyi-csak arc-333.pngInformációink szerint, elbocsátották a polgármesteri hivatal aljegyzőjét, Kernné dr. Kulcsár Dórát és a hivatal négy munkatársát.

Hogy a választás eredménye és az elbocsátás között van-e szoros összefüggés, nem tudjuk. Mindenesetre érdekes, hogy az aljegyző asszony még Németh Szilárd polgármestersége idején, 2011-ben került kinevezésre, s most három és fél évi munka után, Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) polgármester (képünkön) egyetértésével, felmentették. Vajon miért? Más aljegyzőt akar látni a hivatalban az új polgármester?

Lehetséges, hogy az aljegyző, aki a jegyző vezette hivatalban a jegyző helyettese is volt, és ez alatt az időszak alatt jelentős munkát végzett, a polgármester-váltás első áldozata? Négyen máris osztoztak a sorsában? Lesz még több is?

Ha a kormány 2015. évi költségvetési tervét elfogadja a parlament, s nincs kétségünk, hogy határidőre elfogadja, ha Orbán Viktornak és munkatársainak a  köztisztviselőket érintő minapi megjegyzéseit, mi szerint túl sok az országban a köztisztviselő, értékeljük, akkor igen, további elbocsátások várhatók a csepeli Polgármesteri Hivatalban is.

Igen, idáig tartott Borbély Lénárd választási kampányban hangoztatott jelszava, „folytassuk közösen!” 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486868565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása