CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lesz-e magyar emigráns kormány?

2014. december 01. 04:20 - csú

Veress Jenő-Népszava-255_3.pngTény: a kormányzat, és a hatalmi párt elveszítette az uralmat. Igaz, egyelőre csak maga, és a józan ész fölött. Általános zavar, tébolyult tekintetek, és szavak (vö.: Kósa, Szijjártó).

Csak az elmúlt napok néhány önleleplező bizonyítéka: a New York-i magyar konzulátus – ez már az új külpolitika? - ráküldte a helyi rendőrséget, egy maroknyi magyarra, akik ott békésen tüntettek a Közfelháborodás napján. A jenki közegek persze kiröhögték a besúgós magyar diplomáciát. Más: ismeretlen bűnözők angol nyelvű táblákat akasztottak a belvárosi „Columbo, és kutyája” szoborra. A szöveg: „Talán nekünk is vissza kéne menni Amerikába! Nem tudunk, minket is kitiltottak.” A 444. fotói szerint a rendőrség lehelyszínelte a példátlan rémtettet. Legújabban pedig arról hallani, hogy olyan kormányzati előterjesztésen dolgoznak, amely egy – az amerikaihoz hasonló magyar „kitiltási listának” alapozna meg. Ez annyira blőd, hogy el sem hittük, míg a Futsalminisztérium ezt nem közölte: „Sajtóértesüléseket nem kommentálunk”.

Nyakam rá, hogy azon is agyalnak, hogyan lehetne magyarokat is kitiltani a hazájukból. És/vagy megakadályozni, hogy a kinti rebellisek hazajöhessenek.

Most kéne elgondolkodnunk egy emigráns kormány felállításáról!

Veress Jenő

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr476939291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása