CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila mint légycsapó, bohócot csinált magából és lejáratja Csepelt

2014. december 09. 12:30 - csú

Ábel sapkában Te Szedd_2.PNGBaloldali csepeliként eddig kételkedtem őszinteségében, de most már hiszek Ábel Attilának, Csepel fideszes alpolgármesterének. Ez az ember komolyan gondolja, amit beszél vagy ír. Kétségtelen, nem bontja ki mindig a teljes igazságot, de megszállottan hisz a maga igazában, aminek a lényege: Orbán Viktor egyenlő magával Magyarországgal, Németh Szilárd (volt polgármester, most mint bukott politikus, a Fidesz hivatalos megmondó és odamondogató embere) és Borbély Lénárd (az új polgármester) azonos Csepellel.

Ez persze Ábel alpolgármester magánügye. Az viszont már megdöbbentő, amikor ezeknek a nézeteknek nyilvánosan ad hangot, cikket ír, aminek kimondva kimondatlanul az a végkövetkeztetése, hogy Ábel Attila higgadtan, mindent meggondolva, mindent megfontolva úgy döntött: bohóc lesz.

A politikus a saját tulajdonát képező Fidesz-szócsőben, a csepel.infóban Korunk leggyilkosabb ideológiája című opuszában üzeni meg az amerikaiaknak, hogy vigyázzanak magukra, mert rajtuk tartja a szemét. Ábel Attila egy ültő helyében leplezi le az Amerikai Egyesült Államokat és a romboló, gátlástalan liberalizmust. A tusziktól kezdve van minden ebben az írásban: Guantanamo, Irak, Dél-Afrika, Ruanda, Vida Ildikó kiutasítási ügye, korrupció és a nagy ívű parabola végén ott van Csepel is, sőt még egy légy és egy légycsapó is...Ez utóbbi adta az ihletet a fideszes politikus csapkodásához.

Csepel alpolgármestere újra és újra bohócot csinál magából, például amikor ilyet ír le és tesz közzé: „Ráadásul egy olyan ország (azUSA- a szerk.) vádol bennünket korrupcióval, ahol a korrupció miatt robbant ki a 2008-as gazdasági világválság, és ahol a felelősöket nem büntették meg. Olyan ország vádol, ahonnan a magyarországi balliberális médiát azért pénzelik, hogy totális sajtócenzúrát érvényesítsenek.”  Ábel Attila Amerikából egy gyors iramodással Csepelen terem és – most kapaszkodjanak meg – ilyet ír: „Egy éve állunk mi is a balliberálisok totális cenzúrája alatt Csepelen: még a több milliárd forintos uniós fejlesztésekről sem tudunk hírt adni. A ballib sajtó csak negatív híreket vesz át, csak az jelenik meg, ha valaki megvádol bennünket valamivel. Bizonyíték viszont akkor nem kell, és a legtöbb esetben nem is védekezhetünk.” Értik, hogy ez mit jelent?

A csepeli fideszes városvezetésnél van pénz, paripa fegyver, és a ki tudja hány milliós egyéb forrás, minden hírcsatornájukból dől a győzelmi jelentés és az ellenzék pocskondiázása, kriminalizálása, de Ábel Attila sajtóbirodalma a balliberálisok totális cenzúrája alatt áll, csak azért, mert a kerületi baloldali médiumok nem veszik át szolgai módon a fideszes szócsövek közleményeit, hazugságait.

Na, ez már maga az őrület. Ábel úr azonban fokozza a hatást, amikor így beszél: „Magyarországon pedig valóban súlyos probléma a korrupció. De nem az amerikaiak tudnak rajta segíteni, nem is a kormány, hanem az igazságszolgáltatás maga.” Ábel úr őszinte beismerése, miszerint a Fidesz-uralom alatt álló Magyarországon van korrupció,  már önmagában is a reveláció erejével hat, csak nehogy meggyűljön a baja feletteseivel, akik a korrupció tényét eddig tagadták, hiszen a törvényeket is maguk hozzák. Ábel Attila azonban a legjobb esetben is súlyosan téved, amikor úgy gondolja, hogy hazánkban az igazságszolgáltatás tudja meggátolni a korrupciót. Hogyan, hiszen a bíróság a Fidesz törvényei alapján ítélkezik már évek óta. Azok pedig…De hagyjuk!

Ábel úr valójában bunkósbotnak tekinti az igazságszolgáltatást. Ez rögtön kiderül, amikor – Ruandától, Guantanamótól és Vida Ildikótól – eljut Csepelig. Így: „A korrupciót tehát az igazságszolgáltatás rendszere tudja legyűrni, ha akarja. De egyelőre azt látjuk Csepelen is, hogy a korrupciós nyomozások, eljárások vagy elvéreztek az elmúlt négy évben, vagy még mindig nem jutottak el a bírósági döntésekig.” Tudjuk, hogy a szerző a sorozatos fiaskóval végződött tömeges Fidesz-feljelentésekre gondolt, bár szövege már a saját pártjára (is) érthető.  Felháborító, hogy az alpolgármester a rendőrséget, az ügyészséget és a bíróságot olyan bunkósbotnak tekinti, amivel arra kell lesújtani, akikre ő és csepeli fideszes városvezető társai rámutatnak. Bízunk benne, hogy ez a gondolat Ábel Attilának és állandó tettestársainak az agyréme marad… 

Az alpolgármester így összegzi nagy ívű dolgozatát: „amíg nem lesz igazi felelősség, addig lesznek, akiknek megéri lopni. Ahol hús van, ott légy is van, és amíg nem működik a légycsapó, a légy az úr.”

Arra gondolni sem merünk, hogy a lopás a mai csepeli fideszes garnitúrának „éri meg”…A légycsapónak és különösen az alpolgármesternek viszont csak annyit üzenünk sok-sok csepelivel együtt: Tisztelt alpolgármester úr! Kedves Attila! Bohóckodásoddal ne járasd le a csepelieket, és ha már légy, akkor legyen légy, te pedig észnél légy!

anzágo

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr316969633

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol tűnik el a pénzed? 2014.12.09. 19:16:54

Hol tűnik el a köz pénze?Milyen feltételek mellett és pályázati rendszerben használják fel adóforintjainkat? Hogyan juthatunk közérdekű adatokhoz? Megismerhetjük és megértjük-e intézményeink, önkormányzatunk gazdálkodását? Ma van a Korrupcióellenes Vi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyorgy Nagy 2014.12.09. 19:37:17

Ez is egy tehetségtelen megélhetési rejszolos ( ismerösei rerjeszik mert dicsekedett a volt sulijában annó ) FA.ZFEJ mint Német Szszi csepel SZARCSIMBÓKJA a BUKOTT GENYA !

Krutzifix 2014.12.09. 19:56:19

Csak rá kell nézni a fotójára...ennyi éppen elég belőle. Már csak az a kérdés, hogy valóban ennyi zombi van az országban, hogy ilyen emberek lehetnek vezető pozíciókban?
süti beállítások módosítása