CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért kell Rogánnak plasztikai sebész?

2015. január 14. 04:23 - csú

Rogán Antal dühös.PNGPlasztikai sebészre lesz szüksége Rogán Antalnak. Nem hiszem ugyanis, hogy pimasz nyilatkozata után még sok bőr maradt az arcán. A Fidesz frakcióvezetője ugyanis az országvédelmi akcióterv részévé tenné annak vizsgálatát, hogy ki finanszírozza "ezeket az egyre drágább demonstrációkat", és milyen érdekből. Szerinte ha a parlamenti pártoktól elvárják, hogy a nyilvánosság elé tárják a gazdálkodásukat, akkor ezektől a politikai érdekcsoportoktól is elvárható ugyanez; derüljön ki, hogy "a súlyos tízmilliókat ki finanszírozza".

A magas labdát könnyen le lehet csapni azzal, hogy Rogán nyilván a békemenetre és az egyéb Fideszhez köthető álcivilekre célzott. És valóban, jó lenne megtudni, hogy a Fidesz pártalapítványán kívül - amely súlyos tízmilliókat adott az amúgy milliomos Csizmadia László által vezetett szervezetnek - kik adnak még pénzt Bencsik András meg Bayer Zsolt agymenéseinek a népszerűsítésére.

De nyilván nem rájuk gondolt, hanem a kormány ellen tüntetőkre. Akik viszont sokszor annyira balfékek, hogy maguk sem tudják eldönteni: elfogadják-e akár egy ellenzéki párt támogatását, vagy sem. Nekik nem könnyű támogatáshoz jutni, különösen a mai norvégellenes időkben. Őket vizsgáltatná most Rogán, nyilván az ÁSZ-szal, a Kehivel, a NAV-val, az ügyészséggel vagy a TEK-kel - kinek-kinek ízlése szerint -, hogy ki dobja össze azt a pár százezer forintot, amibe a demonstrációk valójában kerülnek.

"Magam is szerveztem még anno kampányfőnökként pár politikai eseményt, és azok nem kevés pénzbe kerülnek" - mondta Rogán. Valóban, az Astroria közepén a színpad, a szimpatizánsok buszoztatása, vagy a - Rogán kampányfőnöki titkárságáról elfaxolt - Magyar Vizsla egy vagyonba kerül. Egy világítani is képes telefon, vagy egy tölcsérmikrofon viszont nem.

De az igazi gond Rogán saját pénzével van. Aki öt évig nem tudja, hogy kicsoda saját lakásának tulajdonosa, és mekkora is az a lakás, hogy nem a feleségéé az ingatlan, mert a szomszéd lakás az övé, az előbb maga számoljon el. Nem is beszélve az általa vezetett önkormányzat bizniszeiről.

És persze kíváncsi vagyok a plasztikai műtét költségeire is.

Simon Zoltán

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr427064423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása