CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KIS KIVÁNCSI

2015. január 27. 04:24 - csú

apa_es_fia-3_1.PNG- Apú-ú-ú! Én is hamar megöregszem?
- Ezt most mért kérded?
- Mert aki kíváncsi, hamar megöregszik.
- És mire vagy olyan kíváncsi?
- Hogy aRogán bácsi, mért oly kíváncsi arra, hogy a tüntetőket kik támogatják?
Arra meg nem, hogy mitől nőtt napról napra a háza és a vagyona?
- Az első kérdésedre mindenki tudja a választ, a tüntetőket a kormány támogatja. Ok nélkül nem szoktak tüntetni és ehhez a kormány bőven hozzájárul egyre vadabb és értelmetlenebb ötleteivel, intézkedéseivel.
- ARogán bácsi arra gondolt, hogy ki pénzeli őket.
- Hát a kormány tényleg nem, inkább elvesz, kivéve, ha békemenetről van szó. A tüntetők saját maguktól gyűjtenek a helyszínen - erről személyesen is meggyőződhetne a volt polgármester – és a szimpatizánsoktól. Megnyugtatásul,
ha nem kapnának hangosítást, akkor is hallhatók lennének, ha nem lenne dobogó, akkor is láthatóvá válnának, ha nem tellene transzparensekre, akkor firkálnának maguk. A képviselő úr, ha már öregedni akar, mért nem arra keresi a választ, mi az oka, hogy olyan sokan és olyan sokszor kénytelenek nemtetszésüknek hangot adni!


Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr967106787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása