CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csodák Csepelről a Bringaexpón

2015. február 28. 05:32 - csú

bringaexpo.PNGMegkezdődött  a PORT.hu Bringaexpó. A szervezők telt házas eseménnyel számolnak, az összes kiállítási helyszín  elkelt.

A rendezvény mintegy 10 ezer négyzetméteres alapterületen várja mindazokat, akiket a 2015-ös modellújdonságok érdekelnek, és  azokat a családokat is szívesen látják a szervezők, amelyek  hétvégi, egész napos programot, elfoglaltságot keresnek.

Vasárnapig 70 kiállító, 120 kerékpáros márka kereshető fel a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10 és 18 óra közt,  

A  díszvendég  Ausztria, nyolc régióval – színes kerékpáros programkínálattal és egyéb érdekességgel készültek.

A 2015-ös PORT.hu Bringaexpo egyik legfontosabb standjára, a 16-os számmal ellátott Csepel Kerékpárgyártó Zrt.termékfelhozatalát bemutató, 300 négyzetméteres területére szeretnénk felhívni a figyelmet: az érdeklődők megtekinthetik a patinás magyar cég tradicionális, valamint vadonatúj termékeit is. Aki pedig  kedvet kap valamelyik kétkerekű megvásárlásához, az egyeztethet, tervezhet, sőt: a termékportfólió egy részét ki is próbálhatja a Pumpa pályán. A Csepel színpadon  500 méteres sprint futam is lesz.

A Shimano ingyenes programlehetőséggel várja a PORT.hu Bringaexpóra kilátogatókat. A KRESZ Parkban szakavatott pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapvető szabályaival. A Bóbita gyerekszigeten szintén vonzó programot kínál a kicsiknek.

A kerékpárral érkezők ingyenesen parkolhatják le járművüket a MOL kerékpártárolójában, a Hungexpo 1-es számű főkapujánál.

A PORT.hu Bringaexpóval párhuzamosan látogatható a 2015-ös Utazás kiállítás is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr417226221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása