CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Holnap a kormány miatt lehúzzák a rolót! Folytatása következik ?

2015. március 21. 05:55 - csú

vasarnapi_zarva_tartas.PNGTegnap óta nyílt titok, hogy Orbán és köre már évekkel ezelőtt pontosan tudta, hogy milyen súlyos ára lesz az üzletek vasárnapi zárva tartásának, a KDNP ötletének. Ezrek veszítik el az állásukat, és tízmilliárdokban mérhető összegeket bukik az államháztartás. Viszont nem látszik, hogy bárkinek bármi haszna lenne mindebből.

A közhiedelemmel ellentétben a CBA ezzel nem nyer piacot, a Fidesztől további szavazók pártolnak el, hiszen a társadalom kétharmada ellene van az egésznek. Mégis a magyar néplélek ismerője, Orbán Viktor a jól bemérhető nemzeti akarattal szemben egy kimutathatatlan támogatottságú mikropárt akaratát teljesítette. Mintha a KDNP-ben ördögien fondorlatos politikai zsenik ülnének. De aligha.

Valójában, mint a történelemben már sokszor, a hatalom éppen elbutul a szemünk láttára. Eluralkodott a kritikátlan személyi kultusz, a kontraszelekció, a jogalkotókból mamelukok, a jogalkalmazókból felelőtlen apparatcsikok lettek. Az egy pontból irányított, hűbéri rezsim pedig futószalagon termeli a kívülálló számára érthetetlenül rossz döntéseket. Internetadó, kisiskolásdrogteszt, vasárnapi bezárás, közmédia-lebutítás.

A sor folytatható. És félő, folytatódik is. (nol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr677286061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása