CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb botrány Csepelen, most a piacnál, a csarnokban áll a bál...

2015. március 27. 14:20 - csú

stopkez.pngSzerkesztőségünket ma délután arról értesítették, hogy újabb botrány van kerületünkben.  Áll a bál a Csepeli Piacnál, a csarnokban. A létesítmény jobboldalán váratlanul egy fabódéval zárták el a járda egy részét  a vásárlók és a kereskedők elől is. Mint megtudtuk, állítólag  egy jövőheti rendezvény előkészületei folynak: Szabolcsból jönnek árubemutatóra, ahogy a feldúlt csepeliek mondják, pálinkát és mást is árusítanak majd az alakalmi bódéban csütörtöktől.

A nem csekély bérleti díjat fizető kereskedőket azonban már most is dühíti a pavilon, mert a vevő  csak olyan, hogy ami nehezen vagy nehezebben közelíthető meg, azt elkerüli, tehát csökken a bevétel. A várlók meg nem értik, hogy mi végre ez az akádlypálya... 

Úgy tudjuk, a kirobban botrány szálai Csepel városvezetőihez vezetnek. Ajándékcsomagoktól övezve két hete írtak alá együttműködési megállapodást a MEGGY KERT-TÉSZ Zöldség- és Gyümölcstermelői Értékesítő Szövetkezettel. Ennek lehet az egyik következménye a most épülő, piaci utat elzáró fabódé.

Legutóbbi információink szerint a Csepeli Piac több kereskedője és vásárlója is hevesen ellenzi az alkalmi árusítás ilyen, botrányos körülmények közötti megvalósítását. A fejleményekről tájékoztatjuk olvasóinkat. (LUX)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr197309792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása