CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jujj! Kiről lehet szó?!

2015. április 09. 04:40 - csú

nemeth_szilard_konyec.PNGMost csak ízelítőt adunk holnapi posztunkból. Elrettentésül. Azért, hogy lássák, mire képesek egyesek. A részleteket és a szerző nevét majd pénteken közöljük:

Tudjuk, hogy bármely sportági közgyűlés hasonló habitusú emberek fóruma: pénzért, állásért mindenre hajlandók, főképp a bólogatásra. Láttuk nemrég a birkózók tisztújítását, a küldöttek pár százmilliós állami támogatásért képesek voltak a nem elsősorban az éles eszéről elhíresült rezsiügyi kormánybiztost megválasztani elnöknek. Azt az egykori birkózót, akinek a saját bevallása szerint az volt a legnagyobb szakági eredménye, hogy egyetlen porc se tört el a fülében. Ezzel tán még majd a nemzet sportolója is lehet.

Mindezt csak azért hoztuk szóba, mert az lehet, hogy a sport jellemet erősít, de akkor nem szabadna küldöttgyűléseket tartani és elnökségeket működtetni. Így vagy úgy, a futballelnök által mindenesetre igen frappáns üzenetet kapott minden körön kívüli potentát: baj esetén nemcsak hogy senki nem fog megvédeni titeket, de még ki is lesztek törölve a nagy hajóskönyvből, akárha meg se születtetek volna.

A többit majd holnap...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr897349998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása