CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila a szülő-szűrő cenzor?

2015. április 22. 14:14 - csú

abel_sapkaban_te_szedd.PNGEgy hete rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. A rendkívüli értekezleten történtekről  azóta egyetlen szót sem közöltek a közpénzből eltartott városvezetők a közpénzből fenntartott önkormányzati médiában.

Városházi forrásokból úgy értesültünk, hogy Ábel Attila, a kommunikációs ügyekért felelős alpolgármester, a csepeliek által évek óta csak  főcenzornak és Fotó Hábernek nevezett tisztségviselő, eddig nem engedélyezte, hogy Csepel lakói a csepel.hu szócsőből szerezzenek tudomást az április 16-i gyalázatról. Ugyanez történt a március 26-i képviselő-testületi ülés után is. A tiltakozó csepeli szülők gondolatairól, javaslatairól egy szót sem közölt az Ábel-féle helyi média. Ezt a hiányt blogunk több más kerületi bloggal együtt pótolta

Nagy bajban van a csepeli városvezetés főcenzora, Ábel Attila Nem tudja, hogy most mi tévő legyen. Nem tudja, mihez kezdjen a tiltakozó csepeli szülőkkel, akik a csepeli óvodák szakmailag rosszul, hiányosan indokolt, nagy felháborodást kiváltó összevonását akarják megakadályozni. Borbély Lénárd polgármesterrel együtt a legszigorúbb cenzúrát alkalmazzák. Születésük előtt abortálnak, pusztítanak el minden szót, amely az óvodák összevonása ellen érvel.

Vajon mit szül Csepelnek ez a városházi cenzúra?

anzágo

A cenzúra feloldásáig olvasóink, az érdeklődők figyelmébe ajánljuk a következő cikkeket:

Pofára estek Csepel városvezetői, de a csepeli szülőket cinikusan átverték

 

Óriási a felháborodás Csepelen az óvodák összevonása miatt

 

A csepeli szülőket átverte, Németh Szilárdot kiszolgálta Borbély Lénárd?

 

Borbély elérte: Harag és ellenállás Csepel városvezetőivel szemben

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr457389326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása