CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eldugták, de megtaláltuk! Itt a csepeli tragikus bohózat hűséges lenyomata

2015. április 27. 14:47 - csú

gombnyomok.PNGHeuréka! Megtaláltuk!

A saját szócsövében legalább díjat tűzhetett volna ki a csepeli városvezetés azoknak, akik a csepel.hu - n megtalálják az áprilsi 16- án reggel hét órakor kezdődött rendkívüli képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvét. Ezen a csepeli óvoda-összevonásról két napirend szerepelt - volna, de végül csak egyről tárgyaltak.

Mi megtaláltuk az ülés jegyzőkönyvét, de ezért Borbély Lénárd polgármestertől vagy Ábel Attila alpolgármestertől elismerést, díjat nem fogunk kapni. Ők mindent elkövettek, hogy az általuk szervezett kora reggeli tragikus bohózatról a csepeliek ne szerezzenek tudomást. A városvezetők által cenzúrázott Csepeli Hírmondó és a csepel.hu a mai napig egyetlen sor tudósítást sem közölt, nem közölhetett a történtekről, a helyi demokrácia paródiájáról. A hiányt a csepeli blogok pótolták. 

És  most itt van a jegyzőkönyv! Akit érdekelnek a csepeli közügyek, az a saját szemével győződhet meg arról, hogy miként próbálnak tenni valamit csepeliekért az ellenzéki képviselők és miként  csúfolják meg a közéletet, és miként veszik semmibe a gyerekekért szót emelő csepelieket azok a városvezetők és a szótlan kormánypárti mamelukok, akik a köz szolgálatára, a csepeliek érdekeinek képviseletére esküdtek fel.

A 2015. ÁPRILIS 16-I RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE INNEN LETÖLTHETŐ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr217402942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása