CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hogyan lesz valakiből gyilkos?

2015. április 28. 19:48 - csú

kun-bv-deme.jpgAz utóbbi évek egyik legnagyobb port felverő ügye csepeli kettős gyilkosság néven vonult be a magyar kriminalisztika történelemkönyvébe. A nagy valószínűséggel előre megtervezett bűncselekményt nemcsak a brutalitása emeli ki a többi közül, hanem az is, hogy a gyilkosságról, és az azt megelőző beszélgetésről hangfelvétel is készült, ami alapján egyértelműen beazonosíthatók a tettesek. Dörmer Csaba (RTL Lkub) riportja:

A csepeli kettős gyilkosságról most dokumentumfilm készült, amely valószínűleg ismét felkavarja a kedélyeket. Csarnai Attila újságíró, aki a kezdetektől követte a bűnügyet, Géczy Dávid filmrendező segítségét kérte. A film készítői elhatározták, hogy a hangfelvétel valamint a rendőrségi dokumentumok alapján színészek segítségével próbálják meg rekonstruálni a bűncselekményt. Így láthatóvá vált, hogyan történhetett meg a két gyilkosság. Felkeresték az ügy érintettjeit: az tettesek és az áldozatok ismerőseit, hozzátartozóit valamint a közreműködő szakértőket. Arra voltak kíváncsiak, mi motiválhatta az elkövetőket szörnyű tettük végrehajtásában.
 
S hogy mégis miért történt a gyilkosság? Deme Gábor milliókat sikkasztott, és amikor ez kiderült, az iskola gondnokával összebeszélve megölette az őt kirúgni szándékozó intézményvezetőt, és annak egyik kollégáját. Miután ez megtörtént, a kamerák képét rögzítő szervert eltüntették, Kun Tamás pedig megsebesítette magát, és azzal a mesével kért segítséget, hogy egy csuklyás támadó lövöldözött az iskolában. Ahogy arról minden híradó beszámolt, a rendőrök aznap este még az állítólagos ismeretlen elkövetőt keresték, és minden autót leállítottak. Később azonban kiderült, hogy rossz nyomon járnak. 

A tetteseket az egyik áldozat buktatta le, aki egy, a pulóvere alá rejtett diktafonnal érkezett a találkozóra. Az pedig mindent rögzített. (Forrás: RTL.HU)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr957406980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása