CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az édesanyákra és kismamára utazik Ábel Attila, Csepel alpolgármestere

2015. április 30. 23:36 - csú

abel_sapkaban_te_szedd.PNGMilyen az anyák napi előzetes kedvesség Ábel Attilától, Csepel jelenlegi alpolgármesterétől? Ilyen:  

A csepeli óvoda-összevonás az agyára ment Ábel Attilának, a bíróság által hazugságért jogerősen elmarasztalt főcenzor alpolgármesternek. Erről tanúskodik a csepel.infóban megjelent legújabb agyréme. Érvei nincsenek, csak lózungokat ismétel, badarságokat beszél és ír. 

Ábel újkeletű cikkében például a helyett, hogy Hudák János higgadt és logikus érveivel vitatkozna, az ellenzéki PM-es képviselő feleségét támadja, mert az asszony szerződés alapján a kerületi óvodákban táncpedagógusként foglalkozik gyerekekkel. Csepelen a tehetetlen dühnek ezt a megynyilvánulását minden kertelés nélkül ocsmányságnak nevezik.Tényleg az.

Alávaló, aljas tett az is, hogy Ábel a csepel. info blogban közzétett bezsongott zsengéjéhez saját készítésű mániákus illusztrációját használja, aminek még áttételesen sincs  köze az általa közölt íráshoz, és amiért nem rég már  alaposan megkapta a magáét az alpolgármester. A képen egy kétgyermekes, négy hónapos kismama látható, aki nem a lejáratni szándékozott ellenzéki képviselő rokona, hanem a tiltakozók egyik szószólója. Ábelnek ez mindegy, mert  úgy látszik, a főcenzor alpolgármester minden asszonyra utazik, aki neki ellentmond. Vigyázat, Csepelen sok ilyen asszony, édesanya van az óvoda-összevonást ellenzők között.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr887418600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása