CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Minek nevezzelek? Bosszantó vagy áprilisi tréfa Csepel városvezetőitől

2015. április 30. 11:55 - csú

fogja_a_fejet-2.PNGMost kaptuk a hírt: Előző információnktól eltérően mégis csak lesz szó a csepeli óvodák összevonásáról a ma délután ötkor kezdődő nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Borbély Lénárd, a XXI. kerület polgármester nyújtotta be és Morovik Attila alpolgármester írta alá azt az előterjesztést, amely alapján július 1-től új nevet kapnak a csepeli óvodák. A két városvezető nem tudja, hogy az áprilisi tréfát április elsején szokták bemutatni. Ők ezt a nagy ívű viccet is a hónap végére hagyták csak úgy mint az utolsó pillanatban benyújtott előterjesztést. 

A városvezetői javaslat alapján közöljük a ma még képzelt csepeli párbeszéd 2015. július 1. utáni lenyomatát:

  • Szervusz kislány, te melyik oviba jársz?
  • Csókolom, bácsi! Én a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda Tündérkert Tagóvodájába járok
  • Hát te kisfiú melyik óvodába jársz?

  • Kez’csókolom, néni, én a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda Füstifecskék Tagóvodájába járok.
  • Hát ti aranyoskáim, ti is csepeli oviba jártok, és melyikbe?
  • Csókolom! Tetszik tudni, a mi óvodánknak van a legszebb neve. Úgy hívják, hogy Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda Népművészeti- Kézműves és Német Nemzetiségi Tagóvodája, de tessék csak egyszerűen Deutscher Nationalitäten Kindergartennek nevezni.

Kissé félve közöljük, a Borbély-Morovik duónak már csak egy javaslata lehet: a csepeli óvodásoktól megvonják a nyelvtörő játékokat. 

A csepeli szülők pedig a zseniális ötlet kidolgozásáért és áterőszakolásáért azzal jutalmazhatják Borbély és Morovik urakat, hogy kötelezik őket: naponta százszor mondják ki az összes csepeli óvoda nevét. Ha azonban a polgármester és az alpolgármester rosszul viselkedik, akkor ugyanezeknek a csepeli óvodáknak a nevét százszor le is kell írniuk:ovoda-elnevezes.PNG

anzágo

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr427415264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak egy néző 2015.05.01. 10:13:43

Az ember azt hinné, hogy Németh Szilárd után hülyébb polgármester már nem jöhet, de megint csak bebizonyosodott, hogy mégis van lejjebb.

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif

Szvidrigajlov 2015.05.01. 10:30:56

Nektek más problémátok nincs? Így május elsején...kirándulóidőben?
süti beállítások módosítása