CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyűlöletparádé Csepelen a csütörtöki elképesztő képviselő-testületi ülésen

2015. május 02. 11:11 - csú

diszes_tarsasag.PNGIlyen még nem volt Csepelen. Csak ne jusson túl a polgármesteri hivatal falain a történet folytatása. A legtöbben úgy gondolták, soha nem is lesz kerületünkben olyan gyűlölködés, mint amilyet a fideszes városvezetés szervezett és rendezett csütörtökön, április 30-án megtartott, éjszakába nyúló képviselő-testületi ülésen. Helyszíni televíziós-, illetve videóközvetítés hiányában csak egy-egy fotó, és talán majd a hónapok múlva elkészülő jegyzőkönyv lesz képes legalább érzékeltetni az indulatok elszabadulását és főként az elszabadítását.

Borbély Lénárd polgármester elődjéhez, Németh Szilárdhoz hasonlóan soha sem rejtette véka alá, hogy nem ellenfélnek, hanem ellenségnek tekinti az őket négyszer legyőző szocialistákat. A szikrázó, a szavakon, gesztusokon átütő és a jog köntösbe burkolt intézkedésekben érzékelhető düh azonban eddig soha nem nyilvánult meg ilyen leplezetlen formában mint csütörtökön. 

Az anyák napi előkészületekre és köszöntőkre való tekintettel most egyelőre eltekintünk a részletező tudósítástól. Terveink szerint azonban hétfőn megkísértjük a lehetetlent, legalább felvillantjuk az eddig példa nélkül álló „vita” egy-egy fontosabb mozzanatát. A büntető bíróságra emlékeztető kt-ülés kulcsfiguráját, Werner elvtársat fogjuk megidézni. Azt a Werner elvtárasat, aki – mint a Tanú című filmben Pelikán József gátőr Virág elvtárstól – tudta, hogy egyszer kérni fognak tőle valamit. Csütörtökön elérkezett a nagy pillanat: Borbély Lénárd és állandó tettestársai, a néma Fidesz-frakció tagjai  tényleg kértek valamit Werner elvtárstól. Hétfőn elmondjuk, hogy mit. Addig türelmet kérünk és  javasoljuk: érdemes elolvasni a titokban előkészített előterjesztést ITT vagy itt:

Nyílt ülés:

Napirend-tervezet 1. pontja: (154. sz. előterjesztés ) Sürgősségi előterjesztés
Javaslat a HUNÉP Universal Építőipari Zrt. által a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata ellen vállalkozási díj megfizetése iránt indított perében való állásfoglalásra és intézkedések megtételére
Előterjesztő: Borbély Lénárd polgármester

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr97421302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása