CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila, a kukkoló főcenzor és csepeli alpolgármester?

2015. május 06. 05:59 - csú

Csepel városvezetőit nem zavarja a főcenzori kórós kukkolás?diszes_tarsasag.PNG

Várunk csak várunk, de hiába’. Nem láthatjuk, amit Ábel Attila és kis baráti köre akár napjában többször is akkor néz meg, amikor csak akar. Egy tartalmas, izgalmas videó megjelenésére várunk, amely csepeli asszonyok arcmását és szavait őrzi. Csepel alpolgármestere és Fotó Hábere szenvedélyes videós és fényképész. Ez persze az ő magánügye, hobbija. Egészen addig, amíg nem közpénzen műveli és nem hivatali hatalmával visszaélve.

Megbízható forrásból származó, és fotóval is alátámasztott értesülésünk szerint Ábel Attila az utóbbi képviselő-testi üléseken kórós szerepzavarral küzd. Ott ül Borbély Lénárd polgármester jobbján és

feszülten figyeli a fejleményeket. Egyszer csak minden átmenet nélkül felugrál a helyéről, és okos telefonjával bután kezd kattintgatni. Többnyire az ellenzéki képviselőket fotózza. Igazi tűzbe azonban akkor jön, amikor egy kismamát, magyarán egy várandós asszonyt fényképezhet. Engedélyt, hozzájárulást nem kér tőle, csak exponál. Aztán nem sokkal később egy politikai blogban – természetesen a hölgy engedélye nélkül ‑ nyilvánosságra hozza a kismama fotóját tömény hazugságok, rágalmak kíséretében. Borbély Lénárd és állandó tettes társai ezt szó nélkül tűrik, hagyják.

Borbélyt és állandó tettestársait az sem zavarta, hogy március 26-án Ábel Attila mint kommunikációs főnök a Csepp TV egykori operatőrével, a Városkép Kft jelenlegi munkatársával, videofelvételt készíttetett egyetlen napirendről, igaz annak a vitája több mint egy óráig tartott. A csepeli óvodák összevonásáról volt szó, s miként azt hírül adtuk, az akkori terv óriási vitát váltott ki. Amikor a tiltakozó szülők – többnyire édesanyák és óvónők ‑  végre szólhattak, akkor szenvedélyesen érveltek az óvodaegyesítés ellen. A kamera csendesen és szakszerűen rögzített mindent. Néhányan még örültek is neki, mert úgy gondolták, hogy ‑ a Csepp TV megszüntetése után öt évvel ‑ végre legalább az interneten látható, hallható lesz a vita, a városvezetők rettegése, megszégyenülése, kompromisszumképtelensége és a szülők áverésére tett kísérletük sokasága.

A városvezetőket kompromittáló elemeket és a szülői érveket tartalmazó videofelvétel azóta sem került nyilvánosságra. Ábel Attila főcenzor letiltotta? Irodájában nézegeti a kiválasztott baráti kör tagjaival együtt? Tetszik neki? Hogy gondolja ezt a főcenzor? Az asszonyok engedélye, hozzájárulása nélkül, közpénzből kizárólag a zártkörű vagy saját kukkolásra és haveri köre szórakoztatására gyártat videót egy neki kiszolgáltatott operatőrrel?

Ezek után befejezésül is ugyanazt kérdezzük, amit a bevezetőben: Csepel városvezetőit nem zavarja ez a főcenzori kórós kukkolás? Ha nem, akkor a lelkük rajta, de jó, ha tudják – egyelőre maradjunk ennyiben -‑ a csepeli asszonyok engedélye nélkül készült videó főszereplőit nagyon zavarja a főcenzori arcátlanság (pofátlanság).abel_fotozik_diszes_tarsasag.PNG

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr737433660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2015.05.06. 15:33:32

Kábel Attila, aki terhes kismamakra recskazik...
süti beállítások módosítása