CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: Sok a sokkolókból

2015. május 11. 04:24 - csú

  • apa_es_fia-123_1.png- Apú-ú-ú! Mit szólsz az újabb sokkolókhoz?
  • - Hogyhogy újabb, eddig nem volt!
  • - Nem te szoktad mondani, hogy ahányszor csak meglátod a tv-ben, az újságban egyre zsírosabb fejét, rögtön sokkot kapsz?
  • - Ja, úgy igen. Ilyen értelemben állandóan sokkolnak minket. Kezdve a halálbüntetés lebegtetésével, a bevándorlók, menekültek terroristává avanzsálásával. Nem beszélve a bróker botrányokról és felelőseiről elterelő hadműveletekről. Buda-Cash Bank, Questor bántó érintettsége, felelősök furcsán körülményes megkeresése, kárvallottainak cserbenhagyása, saját befektetéseik idő előtti kimentése mellett. Sokkoló és tragikus hírként ért bennünket a trafik gyilkosság, annak ellenére, hogy mindenki sejtette, előbb utóbb be fog következni, hisz hiába jelezték, figyelmeztették az ötletgazdákat, hogy rendeletük felhívás „táncra”, és erre intő jel a rengeteg betörés, rablás.
  • - Apú-ú! Ne hagyd ki az erőszakos óvoda összevonásokat, iskola bezárásokat, elvételeket és átnevezéseket.
  • - Persze mindennapi sokkolásunkhoz már hozzá tartozik az egyre több és nagyobb

    korrupciós botrányok és elhallgatásuk, a kérkedő és követhetetlen gyors vagyongyarapodások, a hatalmas pazarlások és megvonások közti különbséget csodazongorázni lehet. Ha bonyolult is, de látható az eltűnő feltűnő tanácsadó, a barátság vége cimborák között.
  • - Apú-ú, ne mérgelődj, csak árt az egészségednek!
  • - Ne is emlegesd, el nem szállított mérgező hordókkal szennyezik a természetet, tőlük már a természetvédelmi terület is védtelen, a földéhségük meg végtelen! Hazárdjátékot, orosz rulettet játszanak a jövőnkkel is, lásd titkos paksi paksaméta.
  • - De apú-ú! Az új sokkolókat mire használja a parlamentben a bajszos bácsi magánserege?
  • - Természetesen a képviselők megregulázására. Ha véletlenül más véleményük lenne az ellenzéknek és nemtetszésüknek hangot is adnának, vagy a hölgyek kikérnék maguknak a sértegetésüket, ráadásul túllépve időkeretüket, vagy a magukról megfeledkező fiatal képviselők lufikat eregetnének, vagy molinókat feszítenének ki, vagy bárhogy demonstrálnák a beléjük fojtott véleményüket. Ha meg valaki ismét rájuk fogná az ujját, vissza lehessen lőni. Olyan megalázó a visszabeszélőt, kinevetőt markos fogdmegekkel kivezettetni, egyszerűbb „lelőni”, azaz ideiglenesen megbénítani, tekintet nélkül arra, hogy hölgy, szívbeteg vagy idős. Különben is, szerintük, e nélkül is béna az ellenzék, sőt az egész ország! Tényleg kell már/még a sokkoló?

                                                                                                                Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr537444750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása