CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jogerős: kozmetikázta a nézettséget az Orbán-tv

2015. július 11. 02:34 - csú

mtva-logo-255.pngMásodfokon is helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék azt a döntést, hogy az Indexen megjelent, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nézettség manipulálásáról szóló cikk vélemény, amely jogilag nem támadható. A köztévé azután indított helyreigazítási pert, hogy az Index újságírója tavaly szeptemberben kétségbe vonta az "Itthon vagy - Magyarország szeretlek!" című műsor nézettségi adatait. 

Az MTVA akkor azt közölte, hogy összesen 1,7 millióan kapcsoltak legalább egy percre a műsorra, a portál szerint azonban ez nem a valós nézettséget tükrözi: "az egész napi haccacáré nézettsége 300 000 főnél nemigen volt magasabb, őket számolta külön nézőnek a lelkes MTVA délelőtt, délután M1-en és a Dunán is" - írták akkor.

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr947605994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása