CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csiki-csuki: valaki már megint hazudik?

2015. július 12. 05:40 - csú

zarva.jpgVisszaadta a piacnyitási engedélyét az a balatonfenyvesi CBA, amelyik piaccá nyilváníttatta magátazért, hogy vasárnap nyitva tudjon maradni - tudta meg az RTL Klub híradója.

A gazdaságszabályozási államtitkár kezdeményezett ellenük hatósági vizsgálatot kedden, miután egyetlen málnaárusra hivatkozva vasárnap is nyitva tartottak. Glattfelder Béla azt mondta, győzött az igazság, mert a Somogy Megyei Kormányhivatal pénteken megsemmisítette az engedélyt, és precedenst teremtő határozatot hozott. A kormányhivatal viszont arról tájékoztatta híradót, hogy le sem folytatták az eljárást, miután a boltos saját maga mondott le a piacüzemletetésről.

A héten az ügy miatt Lázár János azt nyilatkozta, "a bolt az bolt, a piac pedig piac, és nem helyes, ha egyes piaci szereplők hülyének nézik a kormányt". Lázár János szerint a jelenség ellen keményen fellépnek. De ez azért nem jelenti azt, hogy módosítják a jogszabályt. (INDEX.HU)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr367617688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása