CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szerda hajnali ítélet-végrehajtás lesz a Csepeli Munkásotthon ellen?

2015. július 14. 15:36 - csú

stop221.jpgSaját és elődje uralkodásához  méltón, vagyis gyáván, alattomosan, a saját hatalmától is megrészegülve. a csepeliek valódi részvételét kizárva, szerda reggel hét órára, a Szent Imre téri polgármesteri hivatalba hívott össze rendkívüli képviselő-testületi ülést Borbély Lénárd XXI. kerületi polgármester. Állandó tettestársaival együtt Rezsiszilárd agyrémét kívánják a megvalósítás felé lökni.

A Csepeli Munkásotthon sorsát  szeretnék megpecsételni. Szerda reggel a gombnyomogató Fidesz-mamelukok áldásával akarja rátenni a kezét a Csepeli Munkásotthonra Rezsiszilárd, Ittasborbély és Gumigerincvida. 

A Munkásotthont megkaparintani óhajtó szándékot rögzítő  előterjesztés ITT OLVASHATÓ. A gyáva banda csak ma , kedden10 óra 15 perckor merte feltenni a tervet, amit holnap, vagyis szerdán reggel hétkor, napfelkelte után pár órával akarnak végrehajtani.... (anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr217627882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása