CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy József: A Csepeli Munkásotthon hagyományai megszakadnak a fideszes hatalomátvétellel

2015. július 25. 05:55 - csú

csepeli_munkasotthon_2.jpgTörvénymódosítással vette be a Csepeli Munkásotthont Németh Szilárd rezsibiztos, aki polgármesteri ciklusában a kezdetektől harcolt az egykoron szakszervezetek által épített kultúrházért. Az intézményt irányító alapítvány ugyanis mindaddig sikeresen ellenállt a kerület politikai és pénzügyi nyomásának, amíg a parlament nemrég áldását nem adta az önkormányzati einstandra  - olvasható a nol.hu-n.

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, milyen lépésekre készül a kerület kormánypárti vezetése, de az aligha kétséges, hogy a sok évtizedes hagyományok megszakadnak a hatalomátvétellel. Az önkormányzat várhatóan az alapítványt irányító kuratóriumban és a felügyelőbizottságban is többségbe kerül. Az új vezetőség az eddigiektől eltérő szemléletet hoz, elvégre sohasem tagadták, hogy másként vezetnék az intézményt – vázolta a jövőt Nagy József (képünkön), a Munkásotthon tulajdonosi jogait birtokló alapítvány kuratóriumi elnöke, aki 25 évig a ház igazgatója is volt. (ittlakunk.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr367649172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2015.07.27. 07:58:19

Az a Nagy József? aki vezette a házat, és emellett a kuratórium elnöke is volt. Jogilag saját munkáltatója volt - tehát rendben mentek a dolgok...:)Döntött a saját fizetéséről ..........
süti beállítások módosítása