CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hároméves gyereket gázolt el a csepeli HÉV hétfő este

2015. augusztus 03. 22:45 - csú

felkialto_2.jpgA kicsi túlélte a balesetet, de életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A baleset a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc úton, a nyílt pályaszakaszon történt.

Hároméves gyereket gázolt el hétfő este a csepeli  HÉV. A kisfiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Korábban a BKK a Facebook-oldalán annyit közölt, hogy baleset miatt a  HÉV helyett a teljes vonalon, vagyis Csepel és a Boráros tér között, pótlóbuszok járnak. A HÉV azóta ismét teljes vonalon közlekedik.

Az Országos Rendőr-főkapitányságon elmondták, : a baleset a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc úton történt. A gyereket a nyílt pályaszakaszon gázolta el a HÉV. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr547677570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása