CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gyökérség

2015. szeptember 10. 05:34 - csú

viharkar_opel_corsa.PNGviharoshoz-2.PNGKál Károly: Szerintem egy ember sorsának alakulása nem azonos egy akta lezárásával!

A tegnapi ‑ Viharos lassúság Csepelen kidőlt fával, összetört autóval, bürokráciával című cikkünkben szereplő mozgássérült károsultnak a csepeli önkormányzattól levelet vitt a posta. Most abból idézek:

”A káresemény tisztázása során megállapítottam, hogy a káresemény helyszíne a 209364/29 helyrajzi számú ingatlan mely földrészlet tulajdonosa Budapest Csepel önkormányzata. A káresemény kivizsgálására kertész szakértőt kértem fel.  A szakértő megállapította, idézet a szakértői véleményből

„ A kidőlt fa ( zöld juhar ) gyökerestől fordult ki a talajból. Már csak a kifordult tuskó és gyökérzete maradt a helyszínen. A gyökérnyak és a törzs megmaradt része jól láthatóan hibátlan volt.…A fent idézett szakértői vélemény alapján az Önkormányzat tárgyi káresemény kapcsán a felelősségét nem ismeri el.”

„ Fentieken túlmenően tájékoztatom, hogy amennyiben vitatja az Önkormányzat álláspontjának megalapozottságát, kártérítési igényét polgári peres eljárásban bíróság előtt érvényesítheti. Kérem válaszom szíves elfogadását.”

Pecsét aláírás.

Ennyi. Akta kipipálva, ügy letudva. ‑ A hivatal szerint.

Szerintem meg egy ember sorsának alakulása nem azonos egy akta elintézésével!

Az ügy további fejleményeiről tájékoztatjuk az ólvasókat.

Kál Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr947773746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása