CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lepattintott hazafias felbuzdulás

2015. szeptember 23. 02:34 - csú

bencsik_a_huszar.PNGMég, hogy egyetlen épeszű döntése sincsen a kormányzatnak menekültügyben? Itt a cáfolat: nem kérnek a Békemenetből. E hasábokon említettem már, hogy a CÖF „regimentet” verbuvál önkéntes kerítésépítésre. Mint felhívásukban írták, országunk és egyben Európa zöldhatárának megvédése, figyelemmel keresztyén kultúránkra is, erkölcsi és hazafias kötelességünk.

Azt is írtam, én leszek az első, aki megköveti őket, ha téved, de ebből sem lesz semmi épkézláb. Nos, bocsánatot nem kell kérnem: semmi nem lett belőle. Előbb a hadügy, majd a belügy pattintotta le a hazafias felbuzdulást. De jobb is, mert az éltes felvonulók csak valami szerencsétlenséget csináltak volna a szögesdróttal.

De nem csak ez a baj érte őket. Egyiküknek ellopták a kocsiját, míg tulajdonosa a Magyar Narancs ellen tüntetett. Szép, fekete Opel kabrió, feltűnt a sümegi autós zarándoklaton is. Ott, ahol még Rolls Royce-ból is keseregtek a haza sorsán.

Közösségi oldalaikon máris tombol az összeesküvés-elmélet. Tudniillik ez kitervelt akció volt, a tolvajok a komcsik lehettek, akik majd kábítószert/bombát/akármit rejtenek el benne. Hiszen a „ballib média” – értsd: Népszava – már a márciusi akciójuk láttán „kikezdte az autót”.

Véletlen lenne? – teszik föl a költői kérdést. Nem tudom, de szomorúan látom, hogy történt itt egy másik lopásocska is. Mert a „ballibsik” „lejárató” fotója arra azért jó, hogy sunyin einstandolva most ezzel keressék a hűtlen kabriót…

Veress Jenő

Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr407807956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása