CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elhunyt Deák Balázs

2015. szeptember 24. 09:15 - csú

deak_balazs_elhunyt.PNGÉletének 73. évében elhunyt Deák Balázs, a Csepeli Diák Atlétikai Club edzője, testnevelő tanár.

A szomorú hír olyan kiváló szakember és pedagógus távozásáról érkezett, aki magas szintű képzettségével, szerény, de határozott személyiségével, nagyszámú fiatallal ismertette meg a mozgás örömét, az atlétika szépségét. Számtalan korosztályos bajnokot és válogatott versenyzőt pályára állító eredményes edzői munkája felnőtt szinten is jelentős teljesítményeket hozott. Deák Balázs kiemelkedő edzői, tanári munkásságára, mindig segítőkész hozzáállására a magyar atléták nagy családja, versenyzői, tanítványai, pályatársai sokáig tisztelettel emlékezni fognak.

Nyugodjék békében. (csepel.hu)

Kovács Ernőtől kaptuk a következő videót, amely arról szól, hogy a csepeli gyerekek a Béke téri stadionban, edzés közben, ma miként emlékeztek az elhunyt Deák Balázsra. Köszönjük a videót, köszönjük a kegyelet pillanatainak bemutatását:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr787815558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása