CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

UTOLSÓ LÁZADÁS - A KALAPÁCS veri szét a PECSÁT!

2015. szeptember 24. 01:33 - csú

kalapacs_zenekar.PNGPECSA BÚCSÚ - A végső búcsúra október 25-én kerül sor, amikor is reggel utoljára nyitja ki kapuit a bolhapiac, a csarnokban pedig utoljára várja a Lemezbörze a gyűjtőket.
Este pedig hatalmas metál ünnep veszi kezdetét, a Kalapács zenekar ünnepli 15 éves születésnapját.

UTOLSÓ LÁZADÁS - A KALAPÁCS veri szét a PECSÁT!
15 esztendősre cseperedett Magyarország legtöbbet koncertező Heavy Metal zenekara, a KALAPÁCS.
15 esztendősen a leglázadóbb az ember. A KALAPÁCS 15 esztendeje lázad. Lázad a szabadságért, a halálon inneni életért, a hazáért, a haladásért és lázad az értelmetlen, a zavaros, az oktalan ellen.
A monstre Kalapács jubileumi koncerten a Kalapács eljátssza leglázadóbb dalait, ez hatja majd át a koncert egészét. A nagy buli végén pedig Kalapács József és Rudán Joe közös műsorban kultikus Pokolgép dalokkal kezdi lebontani az ódon falakat.

RUDÁN JOE ÉS BANDÁJA - Az este folyamán bemutatkozik Rudán Joe friss zenekara is, a "Rudán Joe és Bandája". Joe teljes életművéből játszik a koncerten. A P Mobil, Pokolgép, MobilMánia és Coda dalok mellett számíthatunk szólóalbumának dalaira is.

Szeretettel várunk Mindenkit! Lázadjunk együtt, bontsuk le, robbantsuk fel együtt a Pecsát!

Belépő elővételben: 2.500,-

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr527808320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása