CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli TŰZŐRZŐK 2015: új kötet az Olvasó Munkás Klubtól

2015. szeptember 27. 05:55 - csú

lengyel_geza-2-nevvel.pngImmár kilencedik évkönyvét mutatta be szeptember 23-án a Csepeli Munkásotthon Tamási Lajos Olvasó Munkás Klub. A megalakulása óta keddenként összejövő 53 éves, országszerte ismert és elismert, jelenleg 45 fős irodalmi klub Tűzőrzők 2015 címmel készült antológiáját, Lengyel Géza tanár úr, Csepeli Nívódíjas és Németh László díjas költő, a klub vezetője mutatta be, a klub tagjainak közreműködésével. A szép kivitelezésű, 260 oldalas könyvet a klub 38 tagjának versein, prózai írásain túl 20 színes kép, grafika vagy fotó teszi igazi kuriózummá.

A majd másfél órás nagyszerű program során sok szép vers, prózai írás került előadásra, meg-megszakítva egy-egy gyönyörű népdallal, vagy Seress Rezső slágerrel.

A Tűzőrzők 2015, szerkesztője Lengyel Géza, kiadója a Csepeli Munkásotthon. Kiadását az ALPIQ Csepel Kft és a Csertszak Kft támogatta.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr727839336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása