CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A piszkos kettő a Munkásotthonról

2015. október 15. 05:52 - csú

abel_fullent-221.pngAz Ábel Attila fideszes alpolgármester tulajdonában és szerkesztésében működő jobboldali, szélsőséges véleményeknek is teret adó hírblogtól,a csepl.infóból  vett át egy , a munkásotthoni vezetőket bepiszkítani szándékozó cikket a szintén Ábel-i felügyelet alatt álló, de közpénzből működtetett  Csepeli Hírmondó (A végsőkig titkolják a Munkásotthon gazdálkodását) Egy kérdésünk és egy megjegyzésünk van:

> kíváncsian várjuk, hogy a csepeliek pénzéből fenntartott lap mikor veszi át az ellenzéki blogokon található híreket, véleményeket, megjegyzéseket?

> Az átvett cikk címe és tartalma hazugság. A Csepeli Munkásotthon gazdálkodása az alapítvány honlapján évi bontásban olvasható.

Aki viszont nem akarja elolvasni és tudomásul venni, az ilyen hazug cikkeket írogat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr847963002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása