CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli drogkereskedők a vádlottak, amfetamin a mélyhűtőből

2015. október 18. 04:21 - csú

justiciaok-255_1.pngCsepeli kábítószer-kereskedők ellen emeltek vádat Budapesten. Négy férfi áll bíróság elé hamarosan.

A vádirat szerint a négy vádlott egyike – egy 35 éves férfi – 2014 márciusától júniusi elfogásáig rendszeresen amfetamint adott el ismeretleneknek.  A három hónap alatt  összesen 0,3 kilogrammot szerzett meg, amit grammonként 2500 forintért értékesített. A drogot – beleértve több, kézigránát mintájú tablettát – egy csepeli lakásban rejtegette.

Három társa – egy 41 éves férfi és két 25 éves fiatal – szintén egy csepeli lakásban tartotta a kábítószert. Több mint 350 gramm amfetamin lapult náluk, amit a mélyhűtőben tároltak.

A 35 éves férfit 2014. június elején, míg három másik társát egy hónappal később fogták el a rendőrök, és házkutatást tartottak mindkét helyszínen. A drogon kívül különféle terjesztéshez használt eszközöket is lefoglaltak.

A Fővárosi Főügyészség a 35 éves vádlottat kábítószer-kereskedelem alapesetével, míg a másik három férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja. Utóbbi bűncselekmény öttől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr417974627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása