CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pályázat: Egy estém az Ifiparkban

2015. november 29. 03:17 - csú

ifipark.PNGEgy estém az Ifiparkban címmel hirdet pályázatot az NKA Cseh Tamás Program és a Szerencsejáték Zrt., a szervezők december 23-ig várják az egykori Budai Ifjúsági Parkkal kapcsolatos visszaemlékezéseket.

A legjobb történetek beküldői különleges tárgyjutalomban részesülnek, írásaik pedig bekerülhetnek a Volt egyszer egy Ifipark című kiállítás katalógusába is. A Várkert Bazárban rendezett Volt egyszer egy Ifipark című kiállításhoz kapcsolódó felhívásra jelentkezőktől saját történeteket, emlékeket várnak a szervezők, de a fiatalabb generációnak is lehetősége nyílik pályázni szüleik, nagyszüleik, idősebb ismerőseik történeteinek lejegyzésével. A legfeljebb egy oldal terjedelmű, 12-es betűmérettel szedett történeteket azifipark@varkertbazar.hu e-mail címre várják, az írások beérkezési határideje 2015. december 23. éjfél.  A pályázat a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósul meg az NKA Cseh Tamás Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzése Alprogramja szervezésében. (MTI)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr868106254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása