CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Németh-Borbély duó még nem kaparintotta meg a Munkásotthont

2016. január 05. 05:57 - csú

000-2_borbely-nemeth-1000-es.pngA mesebeli török szultán nem vágyott úgy a kiskakas gyémánt félkrajcárjára miként Németh Szilárd Fidesz alelnöknek és Borbély Lénárd kerületi polgármesternek fáj a foga a Csepli Munkásotthonra.

Emlékeztetőül: a duó több hónappal ezelőtt még szégyenletes törvényt is hozatott az országgyűléssel a nagy múltú csepeli intézmény gyors megszerzése érdekében. A Munkásotthon azonban ellenáll. Némethnek és Borbélynak a Jézuska sem tette az asztalára a Csepeli Munkásotthont. Ezt nem mástól, mint a duó lakájmédiájától, hivatalos szócsövétől tudjuk. 

A kerületi lakáj szócső, a csepel hu ugyanis jócskán késlekedve a december 15-i képviselő-testületi ülés beszámolójával, a jövő évi költségvetés elfogadásáról szólva, ezt írja:

"A költségvetésben kormánydöntések, fővárosi döntések valamint a Csepeli Munkásotthon önkormányzati kézbe kerülése még változásokat hozhatnak."

Ha a fenti, Fidesz-zsargonba csomagolt mondatot lefordítjuk, akkor ez magyarul azt jelenti, hogy a Németh-Borbély duó  még nem kaparintotta meg a Csepeli Munkásotthont. A lakájmédia most citált mondata jelent sok mást is, de, hogy mit akarnak vele elfedni, arról majd máskor írunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr898182890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása