CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jakupcsek megy a Ridikülből, utódja Novodomszky Éva lesz a köztévénél

2016. január 10. 03:24 - csú

jakupcsek_gabriella_ridikul.jpegHamarosan forgatnak, a Ridikül brand megmarad – tudta meg az Origo belső forrásból. A portál szerint más műsorokat is érintenek az átalakítások. A Blikk írta meg, hogy Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére az MTVA műsorában. A Magyarország, szeretlek! című vetélkedő folytatásának ügyében is vannak fejlemények, a Bors szerint  a TV2 újdonsült kismamája, Tatár Csilla folytathatja a műsort Csiszár Jenővel.

Novodomszky Éva napokon belül forgathat, mivel az MTVA már januárban szeretné visszahozni a képernyőre a Ridikült. Az új műsorvezető korábban már volt vendég ebben a műsorban, sok más programban szerepelt (Család-barát, Balatoni nyár, Aranyág, 6 órai tea, Miss World), így semmiképp nem számít rutintalannak.

Jakupcsek menesztése

sokkal inkább anyagi, pénzügyi döntés volt, semmint szakmai, hiszen csoportos leépítés keretein belül közel 130 dolgozónak szűnik meg az állása az MTVA-nál. Az Origo úgy tudja, más műsorokat is érint a megszorítás, így Bagi és Nacsa is kisebb gázsiért dolgozik idén, illetve A Dal című ötrészes show-t is kisebb összegért állítják elő. A közmédiánál idén az M1 és az M4 viszi el a legtöbb pénzt, ezért lehet a spórolás a Duna TV-n: de közben új sorozat is indul még a héten.

A Blikk írta meg, hogy Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben.  A Család-barát műsorvezetőnőjének nem volt más választása, MTVA alkalmazottként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli, bár tudomásuk szerint az utódnak voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban, ennek ellenére aláírta az új szerződését.

Lapunk decemberben még úgy tudta, hogy bár Jakupcseknek megszűnik az MTVA-s státusza, de továbbra is ő lehet mind a Ridikül, mind a Magyarország, szeretlek! műsorvezetője.

A Bors ma azt írta, hogy az utóbbi műsort a TV2 újdonsült kismamája, Tatár Csilla folytathatja Csiszár Jenővel. „A székházban azt beszélik, hogy a csatorna új üdvöskéje, Tatár Csilla veszi át Gabi helyét Jenő mellett. Csilla tavaly már bizonyított A Dalban, így idén is ő vezeti majd. Úgy látszik, a kisbabája mellett a Magyarország, szeretlek! műsorra is lesz energiája" – írta a lap. Ezek szerint elképzelhető, hogy a TV2-től átigazolt Tatár folytatja a show-t, sőt, az is, hogy Jakupcsek Gabriella visszatér az épp nagy átalakulásban lévő TV2-höz, hiszen korábban sok évet töltött ott. (Népszava)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr698248964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása